4 firme
Restaurant Papas

Restaurantul Papas oferă servicii de catering pentru mesele de pomenire, parastase și praznice

Meniu complet (dulce sau pește) -
Meniu complet (post) -
Florăria Magnolia Avrig

Florăria Magnolia Avrig vă oferă servicii funerare complete, sicrie, cruce, toaletate, îmbălsămare

Casa Funerară Pascale

Casa Funerară Pascale pune la dispoziție servicii repatriere decedați în Europa, consultanță funerară gratuită, articole funerare cu prețuri accesibile și coroane funerare

Casa Funerara Caritabil

Conștientizăm importanța preluării responsabilității de a organiza un astfel de ceremonial, suportul moral și consultanța funerară fiind un real sprijin în aceste clipe dificile.

Articole recomandate
10 sugestii pentru a alege firma potrivită de servicii funerare

Sunt multe firme care oferă servicii funerare, dar care este cea mai potrivită pentru tine? Află detalii ce te pot ajuta să faci alegerea corectă!

Ce conține un pachet de servicii funerare complete?

Firmele de servicii funerare au conceput pachete funerare specifice care să acopere o mare parte din cele necesare unei înmormântări. Vezi detalii despre acestea și ce anume conțin!

Planul funerar - ce reprezintă și de ce este necesar?

Ce reprezintă și de ce este necesar un plan funerar?

Apelează la firme de încredere ce oferă servicii funerare în Avrig și scapă de orice grijă legată de organizarea unui eveniment funerar

Dacă ești în căutare de servicii funerare Avrig, cu siguranță este de preferat să apelezi la firme cu experiență din apropierea locației tale. Aici găsești firme pompe funebre din Avrig sau din împrejurimi ce îți pot oferi consultanță și care te pot ajuta în orice privință. 

Organizarea unui eveniment precum o înmormântare poate fi o povară, așa că este recomandat să apelezi la firme de încredere, care să îți fie alături și pe care să te poți baza.

Obține cel mai bun preț pentru serviciile funerare de care ai nevoie!

Poți alege doar anumite servicii din ofertă sau poți alege servicii complete, pentru a scăpa de orice grijă. Vezi detalii legate de serviciile funerare oferite de firmele din orașul Avrig sau din proximitate.

Solicită mai multe oferte, obține cel mai bun preț pentru servicii funerare Avrig!