Despre noi vezi date de contact

Cu o experiență de mai bine de 20 de ani în domeniul prelucrării, tăierii, finisării și sculptării marmurei, UCIStone acoperă tot spectrul necesităților și cerințelor clienților, oferind o gamă diversificată de monumente funerare, cruci marmură și granit, cruci duble, piramide, vaze, statui, capace, postamente, inscripționări etc. la orice model dorit și la orice grosime a materialului folosit.

Te invităm să vezi catalogul nostru online de cruci din marmură naturală de Rușchița, folosim cele mai bune și curate blocuri de marmură. De asemenea executăm și cruci de marmură la comandă. Monumentele din marmură se pot achiziționa pe comandă, termenul de livrare variază între 7-14 zile. Nuanța plăcii de marmură ( textură, culoare, model) diferă de la placă la placă, nu garantăm o anumită nuanță ținând cont de faptul că marmura este o piatră naturală. Acest aspect este vizibil la crucile de marmură expuse pe site și în catalog.

De peste 20 de ani selectăm și comercializăm cea mai bună piatră de marmură naturală pentru a le oferi tuturor clienților noștri, atât persoane fizice cât și juridice garanția unei lucrări bine făcute din materiale premium. Experiența noastră ne-a permis să creăm o echipă profesionistă și dedicată activității sale, oferind astfel o gamă variată de monumente funerare, cruci din marmură naturală și granit sculptate manual!

Servicii

  1. lucrări funerare
  2. statuete
  3. vaze

Localizare pe hartă