Servicii Funerare Metelli

Despre noi vezi date de contact

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor cerințelor clienților care se confruntă cu un deces, firma noastră a conceput pachete funerare specifice care să acopere o mare parte din cele necesare, oferind astfel timp pentru a plânge pierderea și pentru a fi alături de cei aflați în suferință. ​​

Serviciile funerare sunt foarte importante pentru a ajuta familia să depăşească cu bine situaţia existentă şi pentru a realiza corect o ceremonie de rămas bun.

Echipa noastră dedicată este formată din profesioniști experimentați în domeniul serviciilor funerare și suntem aici pentru a vă oferi sprijin în fiecare pas al procesului. Vă putem ajuta să faceți aranjamentele necesare, să coordonăm transportul și îngrijirea defunctului, precum și să ne asigurăm că ceremonia funerară se desfășoară în conformitate cu dorințele și tradițiile familiei.

Avem o gamă largă de servicii funerare personalizate, inclusiv îmbrăcarea și pregătirea defunctului, selectarea sicriului sau urnei funerare, organizarea serviciului religios sau civil, îngrijirea florilor și aranjamentelor funerare, precum și gestionarea formalităților legale și administrative.

De asemenea, înțelegem că fiecare familie are nevoi și preferințe unice, așa că suntem flexibili în adaptarea serviciilor noastre pentru a răspunde cerințelor dumneavoastră individuale. 

Noi suntem aici pentru ocaziile mai puțin fericite din viața ta!

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. aranjamente florale
 3. constatare deces
 4. coş biserică
 5. îmbălsămare
 6. livrare cruce
 7. livrare sicriu
 8. manipulare sicriu
 9. parastas
 10. toaletare
 11. transport funerar

Date de contact

Site / Social Media