Servicii Funerare Dohotaru

Despre noi vezi date de contact

Noi, Funerare Dohotaru, răspundem cu empatie, eleganță și profesionalism persoanelor îndoliate, ce trec prin momente dureroase pricinuite de pierderea unei persoane iubite. Venim din spate cu o experiență de mulți ani ce ne validează încrederea și calitatea de top în gestionarea sarcinilor aferente ceremoniei de înmormântare. Cu devotament și seriozitate suntem alături de dumneavoastră și vă puteți baza pe noi în vederea organizării, atât cât ne este permis, al acestui eveniment tragic din viața noastră. Vă puteți baza pe noi oricând, 24 din 24 de ore, 7 zile din 7! Noi reușim să oferim o gamă completă de servicii funerare în Iași. Cartea noastră de vizită este reputația pe care ne-am construit-o în acești ani de activitate.

Servicii oferite:

 • praznice
 • casă mortuară
 • toaletare și îmbălsămare

În semn de doliu si respect, producem la comandă, arajamente florale de tip: coroane, jerbe, coșuri și cruci din flori naturale sau artificiale, ținând cont de preferințele dumneavoastră, utilizând o gamă largă de flori.

Servicii funerare Dohotaru împreună cu Construcții funerare Dohotaru, acționăm pe raza municipiului Iași, suntem o echipă bine organizată, cu personal calificat și experiență în domeniu, executând astfel o gamă largă de cruci și cavouri din mozaic, marmură și granit de o înaltă calitate pe diferite culori și modele. Echipa noastră, cu mult profesionalism, poate executa și în regim de urgență cripte complete cu 1, 2 și 3 niveluri.

Transportul funerar este unul dintre cele mai solicitate servicii pe care noi le prestăm în Iași și din acest considerent pe parcursul anilor am ținut pasul cu tehnologia, având acum în flota noastră cele mai noi modele de mașini funerare (autoturisme specializate, autorizate, la standardele UE) atât pentru transportul național, cât și pentru cel internațional. Pentru manipularea cu ușurință a sicrielor, autoturismele noastre funerare sunt echipate cu cărucioare extensibile.

Repatrierea persoanelor decedate pe teritoriul unei țări străine are loc în condiții de igienă și siguranță maximă, în conformitate cu prevederile și normele Europene în vigoare. Autospecialele noastre funerare sunt autorizate, curate, dotate cu sistem frigorific. Noi întocmim actele, asigurăm transportul, având personal bine instruit, și oferim sicriu special din zinc sigilat.

La solicitările clienților noștri, Compania Dohotaru, s-a dezvoltat și pe partea de catering, punând la dispoziția dumneavoastră serviciul de organizare praznice, parastase și pomeniri.

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. acte înhumare
 3. aranjamente florale
 4. capac frigorific
 5. capelă mortuară
 6. constatare deces
 7. consultanţă
 8. coş biserică
 9. cosmetică mortuară
 10. depunere la capelă
 11. îmbălsămare
 12. livrare cruce
 13. livrare sicriu
 14. manipulare sicriu
 15. parastas
 16. toaletare
 17. transport funerar