Servicii Funerare Infinit

Despre noi vezi date de contact

În clipe de tristețe și durere firma noastră de pompe funebre INFINIT din Craiova, vă oferă servicii funerare de calitate prestate cu bun simț și discreție de echipa noastră de profesioniști, mereu atenți la nevoile și cerințele dumneavoastră. Cu o vastă experiență acumulată în domeniu, firma INFINIT Craiova vă poate ajuta să treceți peste aceste momente delicate din viața dvs. oferindu-vă un serviciu funerar complet, ireproșabil, executat cu profesionalism și seriozitate!

INFINIT oferim servicii funerare non-stop atât în Craiova, dar și în toată zona Olteniei, pachete funerare complete, transport funerar, coroane funerare, sicrie. 

Oferim consultanță gratuită de specialitate în mod gratuit persoanelor care doresc a se informa despre serviciile funerare necesare pentru înmormântare și despre costuri. 

Timp de 10 ani am acumulat o experiență enormă în acest domeniu și de aceea informațiile pe care vi le oferim sunt de calitate.

Venim în ajutorul dumneavoastră cu pachete funerare complete, pachete funerare cu talon de pensie, și pachete ce conțin toate accesoriile funerare necesare unei înmormântări.

 

 

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. acte înhumare
 3. aranjamente florale
 4. capac frigorific
 5. constatare deces
 6. consultanţă
 7. coş biserică
 8. cosmetică mortuară
 9. depunere la capelă
 10. îmbălsămare
 11. închiriere catafalc
 12. livrare cruce
 13. livrare sicriu
 14. manipulare sicriu
 15. parastas
 16. toaletare
 17. transport funerar