Servicii Funerare Dodo

Despre noi vezi date de contact

Nu putem alina durerea cauzată de pierderea celor dragi, dar putem fi alături de dumneavoastră cu cele mai bune și complete servicii la cele mai bune prețuri.

Personalul Servicii Funerare Dodnicman ia în serios acest concept – înmormântarea este un timp pentru a onora viața decedatului și a celebra moștenirea familiei sale. Ne străduim să facem din fiecare înmormântare o experiență respectuoasă și plină de ințelegere și compasiune, care să răspundă nevoilor unice ale fiecărei familii.

Servicii funerare oferite:

 • Doctor constatare deces (eliberează certificatul de constatare al decesului)
 • Doctor îmbălsămare ( eliberează certificatul de îmbălsămare pt depunerea la capelă și transport)
 • Recuperarea decedatului de la domiciliu cu targă specială
 • Toaletarea decedatului la sala de pregătire special amenajată
 • Îmbălsămarea decedatului la sala de pregătire special amenajată
 • Depunerea decedatului la frigider conform noii legi pt 12 ore
 • Așezarea decedatului în sicriu
 • Transport sicriu domiciliu (după caz)
 • Transport decedat la capelă / biserică
 • Transport decedat la cimitir
 • Manipularea decedatului pe toată durata evenimentului funerar începând de la domiciliu până la poarta cimitirului

Vă punem la dispoziție, cu respect și decență, ajutorul profesionist al unei echipe specializate în servicii funerare internaționale de repatriere decedați din Italia, Anglia, Germania, Franța, Austria. Dispunem de mijloacele tehnice necesare și de personalul calificat care ne permit să putem realiza, rapid, atât repatrierea cetățenilor români decedați în aceste țări europene, cât și transportul funerar al cetățenilor străini decedați în România.

Într-o primă etapă, abordăm procedurile ce trebuie îndeplinite, ocupându-ne de documentația necesară pentru repatrieri, cu respectarea legislației în vigoare. Realizăm aceasta prin colaborarea strânsă cu firme specializate din țări europene, obținând rapid toate actele (Certificat constatator al decesului, Certificat de îmbălsămare,  Certificat de deces internațional, Pașaport mortuar, Autorizație pentru transportul funerar internațional).

Experiența noastră ne permite să vă sprijinim și să ajutăm în rezolvarea chiar și a celor mai dificile situații care pot apărea în timpul îndeplinirii procedurilor de repatriere. Consilierii noștri cunosc foarte bine legislația specifică fiecărei țări europene referitoare la repatrierea celor decedați în străinătate, astfel încât vă vor furniza sfaturi utile și practice.

DODNICMAN  pune la dispozitie servicii de catering pentru înmormântări. Noi vă punem la dispoziție meniul pentru masa de pomenire, care este dăruită după înmormântare sau la parastasele organizate după anumite perioade de timp (depinde de obiceiuri). Serviciile noastre de catering sunt un mijloc de a ușura munca familiilor îndoliate și de a economisi timpul și resursele acestora.

Pachetul de servicii de acest tip diferă de la un meniu la altul și de dorințele pe care le aveți. În special, aceste servicii includ diverse meniuri cu mâncare și băutură, cu personal pentru servire, fețe de mese, tacâmuri, care pot fi servite în diferite locații, la cămin, la restaurant, la caserolă, acasă sau în orice loc dorit de dumneavoastră. Pentru noi distanța nu reprezintă o problemă.

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. acte înhumare
 3. aranjamente florale
 4. capac frigorific
 5. capelă mortuară
 6. constatare deces
 7. consultanţă
 8. coş biserică
 9. cosmetică mortuară
 10. depunere la capelă
 11. îmbălsămare
 12. închiriere catafalc
 13. livrare cruce
 14. livrare sicriu
 15. manipulare sicriu
 16. parastas
 17. toaletare
 18. transport funerar

Date de contact

Site / Social Media