Pompe Funebre Bălăceanu

Despre noi vezi date de contact

Suntem o firmă de servicii funerare complete, venind în ajutorul familiilor îndurerate care îi pierd pe cei dragi, cu produse și servicii specifice unui astfel de eveniment tragic și dureros, încercând să alinăm durerea familiei, să oferim ajutor în aceste momente grele de lacrimi și durere, dând dovadă de mult respect și profesionalism.

Servicii funerare complete, catering (pomeni, parastase), transport funerar( onorăm oriunde în țară), sicrie echipate complet. Oferim servicii de calitate la cele mai bune prețuri. La noi ai parte de punctualitate, calitate și seriozitate în toate serviciile oferite!

În această perioadă grea, venim în sprijinul celor îndurerați și oferim transport funerar gratuit Bălăceanu dar și în localitățile limitrofe.

Vă oferim meniuri complete cu servire individuală la porție sau la pachete pentru pomeni /parastase. Misiunea noastră principală este aceea de a fi alături de dumneavoastră în momentele dificile și de a ne asigura că produsele sunt gătite, livrate și servite în condiții de maximă siguranță.

 

Servicii

  1. accesorii funerare
  2. aranjamente florale
  3. capac frigorific
  4. constatare deces
  5. livrare cruce
  6. livrare sicriu
  7. manipulare sicriu
  8. parastas
  9. transport funerar

Date de contact

Site / Social Media