Monumente Funerare Șerban

Despre noi vezi date de contact

De peste 20 de ani Monumente Funerare Șerban oferă o gamă completă de operații necesare realizării atente a monumentelor funerare pe raza municipiului Vaslui, începând cu proiectarea, continuând cu construcția și finalizând cu gravura. 

Produsele din granit, mozaic și marmură realizate de echipa noastră sunt create combinând metodele tradiționale și cele moderne pentru a reda o imagine cât mai plăcută a designului, fie el predefinit sau ales de către dumneavoastră, clientul nostru. Realizăm cruci și monumente funerare din marmură, granit și mozaic, de o calitate garantată. Vă oferim consiliere pentru a alege produsele pliate pe nevoile dumneavoastră.

Servicii:

  • lucrări funerare și recondiționări
  • gravură laser
  • inscripționare
  • fotoceramică

Finisajele mormintelor și monumentelor prelucrate cu grijă de echipa noastră sunt de un înalt rafinament. Lucrările executate de noi în granit, marmură și mozaic sunt făcute să impresioneze orice privitor. Mormintele sunt făcute să reziste în timp iar întreținerea lor să fie cât mai facilă.

Filozofia noastră este să oferim modele noi și elegante în fiecare an, folosind cele mai noi echipamente de prelucrare în piatră, iar termenul de execuție să fie întotdeauna respectat.

Vasta experiență în domeniu și numeroasele lucrări finalizate ne-au ajutat să clădim reputația companiei pe care ne dorim să o onorăm prin servicii de înaltă calitate.

 

Servicii

  1. fotoceramică
  2. gravură laser
  3. inscripţionare
  4. lucrări funerare
  5. recondiţionări morminte

Date de contact

Site / Social Media