Despre noi vezi date de contact

Trecerea în neființă a unei persoane dragi este un eveniment extrem de nefericit, care de cele mai multe ori se întâmplă în mod neprevăzut, atunci când te aștepți mai puțin. De aceea, firma noastră de pompe funebre vă vine în ajutor cu servicii funerare complete, prestate cu maximum de profesionalism și empatie. Ne pare rău pentru pierderea dvs., însă vă suntem alături și vă puteți baza pe noi pentru orice. 

Agenția Funerară DRS Câmpulung vă pune la dispoziție servicii funerare de înaltă calitate, prompte și cu o arie de acoperire foarte vastă. Indiferent în ce localitate din județul ARGEȘ vă aflați, ne puteți apela NON STOP , iar o echipă specială formată din personal calificat se va deplasa la domiciliul dvs. pentru a vă oferi soluții complete în materie de servicii funerare. 

Totodată, gama noastră de servicii este completă. Aceasta include îmbălsămarea, toaletarea  decedatului(ei), livrare gratuită sicriu și cruce.
Prin urmare, aici veți găsi: diverse modele de sicrie, cruci din lemn sau marmură, monumente funerare, inclusiv colivă, colaci și alte pachete produse alimentare (de post sau de dulce).

De asemenea, oferta noastră mai cuprinde: felinare ornamentale, candele, lumânări, coroane, jerbe, aranjamente florale, iconițe sfințite, prosoape, batiste etc.
Toate aceste produse și accesorii pentru înmormântare le puteți achiziționa separat sau împreună cu un pachet de servicii funerare ales în funcție de preferințele, nevoile și bugetul dvs.

Plata se poate face și după ridicarea ajutorului de înmormântare.

Întocmim și depunem gratuit dosarul pentru ajutorul de înmormântare.

La achiziționarea sicriului, transportul este gratuit.

Capace frigorifice - de la 150 lei /zi

Cel mai ieftin transport pentru ceremonii funerare.

Pentru orice informații, nu ezitați să ne contactați. Servicii funerare NON-STOP!

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. acte înhumare
 3. aranjamente florale
 4. capac frigorific
 5. constatare deces
 6. consultanţă
 7. depunere la capelă
 8. îmbălsămare
 9. livrare cruce
 10. livrare sicriu
 11. manipulare sicriu
 12. parastas
 13. toaletare
 14. transport funerar

Localizare pe hartă

Date de contact

Site / Social Media