Despre noi vezi date de contact

În momentele de durere și suferință, planificarea unui ritual de înmormântare poate să devină un chin.

Agenția funerară Daniel și Anca este alături de tine pentru ca aceste clipe să treacă cât mai lin iar planificarea să fie cât mai ușoară prin serviciile pe care le oferim. Știm că acest eveniment nefericit nu este unul apreciat, dar în schimb rănește pe plan emoțional toată familia. Trecerea în lumea celor drepți a cuiva este un eveniment dificil și pentru mulți dintre noi, greu de trecut. 

Daniel & Anca este o companie specializată în furnizarea de servicii funerare Iași complete pentru familiile și rudele persoanelor decedate. Compania noastră oferă servicii complete pentru înmormântări, începând cu transportul decedatului la capela funerară, pregătirea trupului și toate formalitățile necesare, inclusiv obținerea certificatului de deces și a autorizațiilor necesare.

Servicii funerare oferite:

 • consiliere funerară
 • medic constatare deces
 • întocmirea actelor
 • organizare ceremonii
 • aranjamente florale
 • transport funerar
 • organizare mese de pomenire
 • asistență funerară mobilă pentru zonele rurale
 • îmbălsămare, cosmetizare și tanatopraxie
 • comercializare articole funerare

Oferim o gamă largă de articole funerare din cele mai bune materiale. Fiecare sicriu în parte este acoperit cu mai multe straturi de vopsele într-o variată paletă coloristică și lacuri. Toate aceste produse respectă normele și standardele în vigoare, conform normelor Uniunii Europene. Sicriele pot fi accesorizate cu mânere, crucifixe, pernă, rispetă, cearșaf și fățior, în funcție de dorințele fiecăruia.

Putem oferi atât coroane cât și jerbe și buchete care pot fi realizate din flori naturale cât și artificiale.

Cu servicii funerare de calitate, la orice oră, suntem gata să fim alături de dumneavoastră într-o manieră cât mai liniștită. Diversitatea serviciilor funerare oferite fac acest proces mai ușor și depunem tote eforturile pentru ca momentele grele să treacă mai ușor.

DSA s-a făcut remarcată prin devotamentul și loialitatea față de familiile îndurerate pe care le-am susținut în aceste momente grele. Atât etica profesională cât și cea duhovnicească ne ajută să ne ghidăm activitatea ca familiile aflate în suferință cât și prietenii lor să fie tratați cu toată compasiunea și respectul cuvenit.

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. acte înhumare
 3. aranjamente florale
 4. capac frigorific
 5. capelă mortuară
 6. constatare deces
 7. consultanţă
 8. coş biserică
 9. cosmetică mortuară
 10. depunere la capelă
 11. îmbălsămare
 12. livrare cruce
 13. livrare sicriu
 14. manipulare sicriu
 15. parastas
 16. toaletare
 17. transport funerar

Localizare pe hartă