Biserica Domnească Sfântul Nicolae din Curtea de Argeș este ctitoria lui Basarab I (1310 - 1352), terminată în anul 1352, în cadrul reședinței voevodale din secolul al XIII-lea.
Construirea Bisericii ‘Sf. Împărați Constantin și Elena’ din municipiul Curtea de Argeș a început în anul 2002 și s-a încheiat anul acesta.
Biserica a fost ridicată în perioada 2006-2011, de o echipă de meșteri din localitatea maramureșeană Bârsana.
Fostă capelă a bolniţei mănăstirii Argeşului, a fost zidită probabil la jumătatea secolului al XVIII-lea, pe ruinele altei construcţii mai vechi.
Biserica Bătușari se află în municipiul Curtea de Argeș, pe strada Vlaicu Vodă.
Biserica Sfântul Gheorghe se află în zona centrală a municipiului Curtea de Argeș, pe Bulevardul Basarabilor. A fost ridicată între anii 1934-1936, după planurile arhitectului Dimitrie Berechet, pe locul unei biserici din 1793 distrusă de un incendiu în 1913.
Parohia Sfântul Nicolae a fost înființată în 1998 de ÎPS Arhiepiscop Ioan Robu. Biserica parohială a fost construită în 2000.
Biserica Adormirea Maicii Domnului - Olari din Curtea de Argeș este un ansamblu de monumente istorice aflat pe teritoriul municipiului Curtea de Argeș.
Parohia „Înălţarea Domnului” din Curtea de Argeş a fost înfiinţată în anul 2001.
rostește rugăciunea zilei de sâmbătă, care îți aduce sfinții în ajutor și fericire în viață
citeste o rugăciune pentru iertarea păcatelor și mântuirea celor adormiți sau pentru bunul sfârșit al vieții
află cine este Sfântul Andrei, ce tradiții și obiceiuri populare sunt în această zi și rugăciunea care se rostește către acesta