Despre noi

Servicii Funerare BSV vă oferă servicii de pompe funebre complete în Constanța.

Serviciile funerare profesionale din Constanța pe care vi le punem la dispoziție iau în considerare fiecare moment al înmormântării oferindu-vă cel mai înalt nivel de calitate, prestate cu empatie, seriozitate și discreție.

Scopul nostru este să vă lăsăm puținul timp pe care îl mai aveți la dispoziție pentru a vă lua rămas bun de la persoana dragă și să lasați grijile funeraliilor în seama noastră.

Compania noastra vă oferă atât consiliere pentru alegerea celor mai bune produse și servicii, cât și asistență pentru organizarea evenimentului astfel încât să fie respectate reglementările legale în vigoare alături de obiceiurile și tradițiile creștine.

Prin intermediul partenerilor noștri vă punem la dispoziție toate informațiile de care aveți nevoie la pierderea unei persoane dragi, precum și alte informații din domeniul funerar, acte normative necesare, plan funerar, repatrieri, transport funerar, îmbălsămare și cosmetizare, închiriere catafalce, coroane și jerbe, monumente funerare, întocmirea tuturor actelor necesare înhumării și multe altele. Suntem alături de toți oamenii aflați în momente dificile.

Arătați atașament și dedicație față de persoana decedată alegând un sicriu din gama variată pusă la dispoziție: sicrie din diverse esențe de lemn - brad, fag, plop - cu diverse modele sau culori.

 

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. acte înhumare
 3. aranjamente florale
 4. capac frigorific
 5. constatare deces
 6. consultanţă
 7. coş biserică
 8. cosmetică mortuară
 9. depunere la capelă
 10. îmbălsămare
 11. închiriere catafalc
 12. livrare cruce
 13. livrare sicriu
 14. manipulare sicriu
 15. parastas
 16. toaletare
 17. transport funerar

Localizare pe hartă

Date de contact

Site / Social Media