Samaro Monumente Funerare

Despre noi vezi date de contact

Compania Samaro produce diverse modele de monumente funerare marmură, granit, travertin sau altă piatră naturală. Acestea pot fi executate pe diferite mărimi sau forme. Majoritatea monumentelor funerare sunt realizate din granit sau marmură, deoarece acestea sunt cele mai durabile materiale.

Monumentele funerare din granit sunt făcute să reziste în condiţii meteorologice extreme. Acestea pot fi adaptate în funcţie de dorinţele dumneavoastră.

Materialul cel mai folosit pentru producerea monumentelor funerare este marmura albă. Spre deosebire de granit, marmura albă poate fi mai uşor sculptată, putându-se obţine astfel monumente funerare mai complexe. Dezavantajul monumentelor din marmură albă este că în timp se va estompa gradul de alb şi va căpăta un aspect murdar datorită interacţiunii cu factorii atmosferici şi prin acţiunea microorganismelor. Din acest motiv este necesară curăţarea periodică a monumentului. Echipa Samaro vă poate da toate informaţiile necesare despre îngrijirea marmurei.

Servicii

  1. accesorii funerare
  2. felinare cimitir
  3. fotoceramică
  4. gravură laser
  5. inscripţionare
  6. lucrări funerare
  7. recondiţionări morminte
  8. statuete
  9. vaze

Localizare pe hartă

Site / Social Media