Onorarii Funebre Buescu

Despre noi vezi date de contact

În momente grele de lacrimi și tristețe, Onorarii Funebre Buescu vă poate organiza totul cu maximă seriozitate și profesionalism.

Asigurăm transport funerar național de la spital la domiciliu, capelă, înmormântare și internațional repatrierea decedaților în străinătate cu limuzine funerare Mercedes și Chrysler.

Avem o gamă diversificată de sicrie și sarcofage echipate (crucea și doliul scrise sunt incluse în prețul sicriului), capac frigorific, catafalc, îmbălsămare, coroane, jerbe, baticuri, eșarfe, etc.

Oferim o gamă diversificată de monumente funerare din mozaic, marmură și granit din stoc sau modele pe comandă, felinare, fotoceramică, statui în marmură, efectuăm lucrări în cimitire, cavouri, placări, reparații monumente.

Comercializăm o vastă gamă de modele cu flori naturale sau artificiale pe cadru din brad sau artificial, jerbe, aranjamente florale.

Servicii Funerare VIP

Asigurăm transport funerar cu limuzine funerare de generație nouă, personal calificat – manovali, șoferi profesioniști, transport pentru familie și toți participanții la ceremonie, o gamă diversificată de sicrie din import echipate cu căptușeală de calitate superioară, coroane, jerbe și aranjamente florale cu flori naturale de primă calitate, firmă de catering și restaurant pentru parastas.

Maximă promptitudine și atenție la cel mai mic detaliu.

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. aranjamente florale
 3. capac frigorific
 4. capelă mortuară
 5. constatare deces
 6. coş biserică
 7. cosmetică mortuară
 8. depunere la capelă
 9. îmbălsămare
 10. închiriere catafalc
 11. livrare cruce
 12. livrare sicriu
 13. manipulare sicriu
 14. parastas
 15. toaletare
 16. transport funerar

Localizare pe hartă