Despre noi vezi date de contact

Suntem o firmă care și-a asigurat un loc de prestigiu atât pe piața internă cât și pe piața internațională prin varietatea și frumusețea artistică a produselor noastre. Societatea noastră este deosebit de apreciată pe piață de clienții și colaboratorii noștri, având deja o largă deschidere spre mai multe segmente de piață, biserici, mănăstiri, bănci, hoteluri și alte societăți. Produsele, diversitatea, calitatea, serviciile, promptitudinea și prețurile ne-au propulsat pe primele locuri în domeniu.

Producător de statuete, statui religioase sau a unor personalități, statui personalizate (bust sau mărime naturală), basoreliefuri, blazoane, pisanii, icoane în relief, comenzi speciale pentru iconostase, gravuri, tabernacole, mese de cult, diverse elemente de decorațiuni interioare și exterioare, executăm la comandă o gamă vastă de produse din ciment, ipsos, praf de marmură, praf de piatră, în diverse nuanțe, patine și dimensiuni.

Realizăm și comenzi speciale din bronz, cupru, aluminiu, fontă, diverse aliaje. De asemenea, executăm la comandă picturi murale, picturi de sevalet, tablouri pe pânză în ulei, portrete (portrete personalizate), peisaje, reproduceri după picturi celebre, icoane pe lemn, patinate, îmbrăcate în foiță de aur, orice mărime.

Atât activitatea cât și produsele și serviciile noastre se adresează în special persoanelor fizice și juridice, restaurantelor, hotelurilor, cluburilor, muzeelor, bisericilor, mănăstirilor, magazinelor de specialitate, băncilor, instituțiilor administrative, firmelor de amenajări interioare și exterioare, magazinelor cu obiecte religioase și de cult, magazinelor specializate în suveniruri, artă decorativă și cadouri, producătorilor de monumente funerare, arhitecților pe categoria de elemente arhitecturale, și nu în ultimul rând persoanelor iubitoare de frumos care doresc să-și decoreze casa, vila și grădina.

Realizăm lucrări și livrăm produse pe întreg teritoriul României și al Europei. Indiferent de locația dvs. ne puteți contacta.

Înainte de a ne vizita la sediul firmei vă rugăm să ne contactați pentru a vă face o programare.

Servicii

  1. accesorii funerare
  2. fotoceramică
  3. gravură laser
  4. inscripţionare
  5. recondiţionări morminte
  6. statuete
  7. vaze

Date de contact

Site / Social Media