Despre noi vezi date de contact

Producem o gamă extinsă de: pietre funerare, borduri morminte, cripte, cavouri, capace morminte, vaze din mozaic, marmură şi granit, toate la standarde europene, morminte Fazakas - lucrări unice. Realizăm gravarea literelor pe monumente funerare printr-un proces tehnic de şablare computerizat.

Societatea noastră are o experienţă de peste 35 de ani, iar în domeniul pietrelor funerare avem o experienţă de 140 de ani care s-a transmis de-a lungul a 4 generaţii de meseriaşi. De asemenea avem la activ şi o specializare de 9 ani în afara ţării (Austria).

Hala de producţie este situată în localitatea Mihai Viteazul, judeţul Cluj şi este dotată cu aparatură performantă care permite executarea oricărui model de monument funerar conform cerinţelor dumneavoastră şi după orice tip de material (poză, schiţă, machetă, etc) la cele mai inalte standarde. Folosim ca şi materii prime pentru prelucrarea monumentelor funerare: marmură, granit şi mozaic de diverse tipuri din ţară şi străinătate.

În localitatea Ileanda din judeţul Sălaj avem un atelier ultra performant de prelucrare piatră, granit, etc., unde puteţi lua legătura cu încredere pentru a vă comanda ceea ce vă place. Colegii noştrii vă vor arăta expoziţia noastră din interior dar şi o consiliere asupra a ceea ce vă doriţi.

Servicii

  1. accesorii funerare
  2. felinare cimitir
  3. fotoceramică
  4. gravură laser
  5. inscripţionare
  6. lucrări funerare
  7. statuete
  8. vaze

Localizare pe hartă

Date de contact

Site / Social Media