Despre noi vezi date de contact

Din 1965 lucrăm cu piatra naturală și suntem capabili să oferim clienților noștri produse de calitate superioară, precum și o gamă variată de servicii suplimentare, de la elaborarea schițelor de design, până la lucrările de montare și instalare.

Profesionalismul personalului nostru este completat de tehnologii moderne, cu ajutorul cărora vă oferim monumente funerare din mozaic și marmură de înaltă calitate.

Totuși, spre deosebire de alte companii funerare majoritatea proceselor sunt făcute manual, astfel precizia constă în meticulozitatea supusă produselor noastre.  Marmura este propusă mereu de majoritatea clienților deoarece dă o anumită noblețe, acest fapt datorându-se utilizării sale, în trecut, de artiști în sculpturi celebre.

Firma noastră, cu o vasta experiență în domeniul serviciilor funerare, e recunoscută pentru seriozitatea, promptitudinea și nu în ultimul rând, calitatea la cele mai înalte standarde a serviciilor.

În consecință, atenția noastra este îndreptată spre fiecare detaliu din momentul în care familia îndurerată ne contactează. 

 

Servicii

  1. lucrări funerare