Despre noi vezi date de contact

Activitatea în domeniul funerar de peste 30 de ani ne-a adus numele de prima casă funerară ce oferă servicii de îmbălsămare din Botoșani.
Organizăm toate aspectele unei ceremonii funerare și ne concentrăm atenția pe detaliile serviciilor pe care le oferim, pe profesionalitatea colaboratorilor și pe o amplă transparență a serviciilor acordate clienților noștri.

Noi ne ocupăm în locul dumneavoastră de toate detaliile necesare înmormântării.

 • Îmbălsămări
 • Ceremonie religioasă
 • Transport
 • Catering
 • Accesorii florale
 • Sicrie

Asigurăm servicii de transport funerar atât în Botoșani și împrejurimi cât și în extern. Pentru transport funerar, utilizăm mijloace de transport speciale marca Mercedes și Volvo, omologate conform normelor legislative în vigoare.

Suntem alături de dumneavoastră și vă dăm un ajutor în ceea ce privește alegerea și crearea unui meniu specific parastaselor tradiționale pentru pomenirea celor ce nu mai sunt printre noi. Pentru organizarea de pomeni în perioadele specifice de după înmormântare, vă putem oferi pachete alimentare, colivă, meniuri pentru pomeni, închiriere de restaurant.

Vă oferim o gamă variată de sicrie plus accesoriile corespunzătoare, realizate din diferite tipuri de lemn, de diverse culori și forme, cu ornamente religioase sau florale.

 

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. acte înhumare
 3. aranjamente florale
 4. constatare deces
 5. consultanţă
 6. coş biserică
 7. depunere la capelă
 8. îmbălsămare
 9. livrare cruce
 10. livrare sicriu
 11. manipulare sicriu
 12. parastas
 13. toaletare
 14. transport funerar

Localizare pe hartă

Site / Social Media