Despre noi vezi date de contact

La Capela vă pune la dispoziție o locație special amenajată pentru priveghi, concepută pentru a crea o atmosferă liniștitoare și caldă. Aceasta este dotată cu tot ceea ce este necesar pentru a oferi confort și suport familiilor în aceste momente dificile.

Înțelegem că familia are nevoie de timp pentru a se aduna și a-și exprima ultimele omagii. Prin urmare, oferim programe de priveghi flexibile, astfel încât familia să poată alege momentul potrivit pentru a se aduna.

Cu un personal dedicat și compasional, ne asigurăm că fiecare detaliu este gestionat cu grijă și respect. Fie că doriți să organizați un priveghi tradițional sau unul personalizat pentru a celebra viața persoanei dragi, suntem aici pentru a vă ajuta.

Cu inimile deschise și cu gândul la sprijinirea comunității noastre în momentele de grea încercare, ne bucurăm să vă anunțăm că vom închiria capelele noastre private în mod GRATUIT clienților noștri, în limita disponibilității. În aceste clipe de durere, ne dorim să vă oferim un loc de odihnă și contemplare, fără a adăuga povara financiară.

Servicii

  1. accesorii funerare
  2. capac frigorific
  3. închiriere catafalc
  4. transport sicriu