Kovistand Monumente Funerare

Despre noi vezi date de contact

Firma noastră a păstrat și a dus mai departe dragostea și respectul față de piatra naturală moștenită de la bunici, dar am ținut pasul cu noile tehnici de prelucrare și de gravare a pietrei.

Ne adresăm acelor clienți care doresc să lase în urma lor pentru cei dragi sau pentru ei un loc de veci. Pentru noi primordial este calitatea. SC KOVISTAND SRL vă oferă monumente funerare și împrejmuiri din granit de o calitate deosebită,  ușor de realizat, durabilă în timp în comparație cu cele lucrate din beton.

Clienții noștri pot alege dintr-o gamă variată de produse într-o paletă variată de culori. Prețurile pot varia foarte mult, astfel încât oricine să-și poată alege un monument din granit .

Oferim servicii complete pentru realizarea unui monument. Experiența dobândită de-a lungul anilor ne face să credem că vă putem ajuta și consilia în alegerea monumentul și/sau cadranul de granit potrivit.

Vizitați cu încredere galeria nostră de prezentare și nu ezitați să ne contactați, sau să ne vizitați. Cel mai bine este să alegi un produs pe care-l vezi, îl studiezi de aproape.

Lucrări realizate:

 • Monumente funerare din granit simple sau duble de diferite culori ( negru, gri închis, gri deschis, maroniu, aurora, roșiatic, etc.)
 • Cadrane din granit simple sau duble de diferite culori ( negru, gri închis, gri deschis, maroniu, aurora, roșiatic, etc.). Asigurăm montajul.
 • Kovistand vă oferă posibilitatea de a transpune în porțelan poza celor dragi. Puteți să alegeți dintr-o gamă variată de forme și dimensiuni.
 • Puteți opta pentru o gamă variată de accesorii, care dau monumentului o eleganță aparte (vaze, felinare de granit, cărți de granit, cruci de bronz, statuete, diferite aplice de bronz).

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. felinare cimitir
 3. fotoceramică
 4. gravură laser
 5. inscripţionare
 6. lucrări funerare
 7. recondiţionări morminte
 8. statuete
 9. vaze

Localizare pe hartă