Funeris - viață după viață

Despre noi vezi date de contact

Monumentul comemorativ este destinat aducerii aminte, are rolul de a păstra în amintirea noastră evenimente trecute de o importanță deosebită sau oameni dragi, oameni care au avut și care, deși nu mai sunt prezenți printre noi, au o însemnătate foarte mare pentru noi.

Dorim ca la infinit, Viață după Viață, generație după generație, să dăinuie amintirea celor iubiți, neprețuiți ai noștri. De aceea, alegem monumentul funerar ca mijloc al rememorării, al comemorării vieții lor.

Monumentul comemorativ este construit cel mai adesea din piatră, fie că este granit, marmură, gresie, caracteristicile fizice ale acesteia semnificând durabilitatea în timp, rezistența. Monumentul funerar poate îmbrăca forme diferite, în funcție de credințele, valorile sau modul de viață a persoanei în memoria căreia se construiește monumentul funerar.

Noi, echipa Funeris, suntem specialiștii de care aveți nevoie în aceste momente. Vă oferim sprijin și consultanță pentru a alege monumentul reprezentativ din granit sau marmură precum și accesoriile funerare care să se armonizeze cu forma și materialul monumentului comemorativ.

De asemenea vă oferim servicii ca: gravarea sau inscripționarea monumentului comemorativ, fotoceramică și fotogravură, iar ulterior întreținerea monumentului și a mormântului.

Suntem prezenți, suntem profesioniști, respectăm viața după viață. Suntem echipa Funeris.

Servicii

  1. accesorii funerare
  2. crucifix
  3. felinare cimitir
  4. fotoceramică
  5. gravură laser
  6. inscripţionare
  7. lucrări funerare
  8. recondiţionări morminte
  9. statuete
  10. vaze

Localizare pe hartă

Date de contact

Site / Social Media