Funerarii Sibiu - Drăgoiu

Despre noi vezi date de contact

Firma Funerarii Sibiu pune la dispoziția dvs 24 h/24, 7 zile pe săptămână o echipă pentru a vă satisface nevoile într-o manieră profesională.
A apela la noi este mai mult decât o necesitate, este garanția desfășurării în bune condiții a evenimentului funerar, este siguranța că plătiți costul corect al serviciilor.
 
Indiferent că este apreciată sau nu, moartea reunește pe plan emoțional întreaga familie. Prietenii și familia au nevoie de timp pentru a-și exprima durerea și pentru a începe să-și reorganizeze viața fără de cel/cea care a trecut în neființă. Cei rămași în urmă trebuie să pună la punct detaliile legate de înmormântare. Pentru a veni în ajutorul celor îndurerați, Funerarii Sibiu vă este alături, oferindu-vă ajutorul necesar în astfel de momente neprevăzute.
 
Să acordăm acestui nefericit eveniment considerația care i se cuvine, să scutim familia de toate problemele legate de desfășurarea evenimentului - aceasta este menirea noastră care ne onorează și ne recomandă în fiecare zi și pentru care meritam încrederea dumneavoastră.

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. acte incinerare
 3. acte înhumare
 4. aranjamente florale
 5. capac frigorific
 6. constatare deces
 7. consultanţă
 8. depunere la capelă
 9. îmbălsămare
 10. livrare cruce
 11. livrare sicriu
 12. manipulare sicriu
 13. parastas
 14. toaletare
 15. transport funerar