Figaro Company

Despre noi

Comercializăm lumânările Figaro la preț de producție, asigurăm transport și livrare în mod regulat pe trasee prestabilite și acordăm garanție totală pentru toate produsele. Perseverență, logistică și calitate, Garanție și Profit – puteți conta pe noi!

Asigurăm livrare din stoc. Prin depozit putem oferi o gamă largă de lumânări și candele – de diferite forme, dimensiuni și modele – orice lumânare de care aveți nevoie. La solicitare producem lumânări la comandă chiar și în cantități foarte mari.

Producem și distribuim lumânări, candele și accesorii pentru diferite ocazii și evenimente, nunți, festivități, comemorări, slujbe, servicii funerare, etc. Indiferent, că sunteti o firmă de distribuție, florărie, sau un cumpărător ocazional, vă servim cu același grad de seriozitate și atenție.

Producem lumânări de calitate, din 1994 încoace. Pe lângă producția de lumânări suntem principalii distribuitori ai produselor noastre, asigurăm livrare în orice localitate din țară în 48 de ore.

Săptămânal sau bisăptămânal agenții noștri de distribuție livrează lumânările de-a lungul diferitelor trasee prestabilite în orașele: Brașov, Sibiu, Mediaș, Târgu Mureș, Sighișoara, Vaslui, Bacău, Ploiești, Sfântu Gheorghe, Târgu Secuiesc, Gheorgheni, Miercurea Ciuc.  Datorită calității, prețurilor de producător și a livrărilor regulate, partenerii de afacere se pot bizui pe noi.

Oricine, cine a folosit Lumânările FIGARO, are încredere în produsele noastre. De ce? Pentru că produsele noastre sunt confecționate cu atenție maximă, din parafină de calitate, importată din Germania și alte tări occidentale, folosind utilaje și tehnologie modernă – „Extruder”.

Localizare pe hartă

Date de contact

Site / Social Media