Despre noi vezi date de contact

Pierderea cuiva drag este o încercare grea, care aduce familia împreună pentru a oferi un ultim omagiu celui sau celei care nu mai e printre noi. Cu toate acestea, atunci când responsabilitatea gestionării acestui eveniment cade pe tine, ajungi să dedici mai mult timp pregătirilor decât familiei.

Firma Doini&Mar-Seb a apărut cu acest gând în minte: să luăm responsabilitatea de pe umerii tăi, să ne ocupăm de toate pregătirile de la A la Z, iar tu să ai parte de alinarea familiei și de timp petrecut în comemorare, alături de cei dragi.

De când am crescut si am început să înțeleg că viața are și un sfârșit, văzând suferința oamenilor când pierd o persoană dragă, stând in preajma tatălui meu, am început să îmi rog părinții aproape zilnic să ne deschidem această firmă și să luăm toată povara pregătirilor necesare înmormântării de pe umerii dumneavoastră, pe umerii noștri! Mulți spun că sunt tânăr, dar în primul rând am părinții și fratele alături, am cunoștințe acumulate de la bunul nostru prieten Vali Banu, care niciodata nu s-a ferit de mine si m-a învățat absolut tot ce trebuie să fac în acele momente!

Văzând efortul pe care îl depuneau membrii familiilor îndurerate, ne-am decis să deschidem această firmă pentru a le oferi locuitorilor din zona noastră servicii funerare complete la prețuri corecte!
Ne ocupăm de tot ce ține de gestionarea acestui eveniment nefericit. Oferim servicii funerare complete, repatriem persoane decedate de oriunde din țară sau Europa, iar consultanții noștri îți stau la dispoziție Non-Stop pentru a-ți oferi sfaturi și consultanță gratuită. Asiguram transport gratuit!

Noi vă suntem alături în momentele grele!

Vă oferim consiliere gratuită non-stop, morgă Constanța, morgă Medgidia, transport gratuit! Noi ne ocupăm de absolut tot! Dumneavoastră nu aveți nicio grijă! 

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. acte înhumare
 3. aranjamente florale
 4. capac frigorific
 5. constatare deces
 6. consultanţă
 7. cosmetică mortuară
 8. depunere la capelă
 9. îmbălsămare
 10. închiriere catafalc
 11. livrare cruce
 12. livrare sicriu
 13. manipulare sicriu
 14. parastas
 15. toaletare
 16. transport funerar