Casa Funerară Târgoviște

Despre noi vezi date de contact

Casa Funerară Târgoviște reprezintă un sprijin de nădejde în momentele dificile prin calitatea produselor și seriozitatea serviciilor oferite. Vă oferim consiliere, sprijin moral și servicii funerare complete pentru a aduce un ultim omagiu persoanei dragi trecute în neființă.

Compania noastră de pompe funebre din Târgoviște reprezintă o marcă a serviciilor prompte de înaltă calitate, având posibilitatea prin dotarea specifică de a asigura funerariile, menținând în permanență nivelul standardelor fiecărui client.

Înțelegem durerea pe care o simțiți în momentul decesului unei persoane dragi și de aceea ne oferim serviciile noastre de pompe funebre complete pentru a vă ușura această încărcătură emoțională. Ne ocupăm de toți pașii necesari pentru organizarea unei ceremonii funerare, transportul persoanei decedate la funerarii, asistență în alegerea sicriului potrivit și a coroanei funerare, organizarea ceremoniei și a înmormântării.

Asigurăm servicii de repatriere decedați în cazuri urgente. Mașinile noastre sunt autorizate conform cerințelor.

La solicitarea clienților livrăm la domiciliu produsele comandate. De asemenea, depunem coroane de flori la cimitir în locul dumneavoastră gratuit în Târgoviște și contra cost în împrejurimile orașului.

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. acte înhumare
 3. aranjamente florale
 4. capac frigorific
 5. constatare deces
 6. consultanţă
 7. îmbălsămare
 8. livrare cruce
 9. livrare sicriu
 10. manipulare sicriu
 11. toaletare
 12. transport funerar

Date de contact

Site / Social Media