Casa Funerară Stanicol

Despre noi vezi date de contact

În prezent, Stanicol Impex este una dintre cele mai apreciate agenții de servicii funerare din Constanța. Acest renume reprezintă o răsplată pentru atenția pe care o acordăm fiecărei familii care apelează la noi, pentru profesionalismul cu care tratăm dorințele sau cererile lor și respectul cuvenit omului drag care a părăsit lumea celor vii.

Firma noastră pune în slujba familiilor îndoliate atât timpul cât și experiența sa vastă, astfel încât decedatul să primească un ultim omagiu încununat cu recunoștință și respect și să beneficieze de o ceremonie funerară demnă, organizată în mod impecabil.

Conform doleanțelor dvs ne putem ocupa în detaliu de întreg protocolul: întocmirea tuturor documentelor necesare, pregătirea sicriului, transportul mortuar cât și al întregului cortegiu funerar, respectarea tradițiilor religioase, aranjamente florale, locuri de veci și monumente funerare.

Casa noastră funerară, încearcă să vă aducă standarde europene în momente de grea încercare. Vă pune la dispoziție următoarele:

 • Sala de priveghi, dotate cu climatizare, scaune și măsuțe
 • Spațiu special amenajat pentru persoana decedată
 • Recepție cu scaune unde fumatul este permis
 • un mini bar cu băuturi răcoritoare și cafea

Tot la noi, la casa funerară, vă punem la dispoziție și diverse articole funerare. Cum ar fi: sicrie, accesorii funerare, monumente funerare din granit și marmură și aranjamente florale.

Suntem alături de dumneavoastră, 24h/zi, 7 zile din 7, cu servicii și produse funerare de cea mai bună calitate, livrate în cele mai bune condiții și în cel mai scurt timp. Puteți conta pe profesionalismul, demnitatea și promptitudinea noastră.

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. acte înhumare
 3. aranjamente florale
 4. capac frigorific
 5. capelă mortuară
 6. constatare deces
 7. consultanţă
 8. coş biserică
 9. cosmetică mortuară
 10. depunere la capelă
 11. îmbălsămare
 12. livrare cruce
 13. livrare sicriu
 14. manipulare sicriu
 15. parastas
 16. toaletare
 17. transport funerar

Localizare pe hartă

Site / Social Media