Besliu Servicii Funerare Brașov

Despre noi vezi date de contact

Promisiunea noastră este de a fi alături de fiecare familie şi fiecare persoană care ne solicită sprijinul. Besliu servicii funerare Braşov este alături de dumneavoastră în aceste momente dificile pentru a vă asigura că persoanele dragi vor fi tratate cu respect şi compasiune. Încrederea pe care dumneavoastră ne-o acordaţi este un privilegiu şi vom face absolut tot ce ne stă în putinţă pentru a vă oferi confort şi consultanţă într-o perioadă atât de dificilă. Fiecare dorinţă a familiei îndurerate este foarte importantă pentru noi şi vom face tot ce ne stă în putinţă să vă ajutăm să treceţi cu usurinţă peste partea organizatorică astfel încât atenţia şi timpul dumneavoastră să fie acordate celor dragi.

Besliu servicii funerare va face totul pentru a conduce persoana apropiată pe ultimul drum spre eternitate, cu decenţă, respect şi recunoştinţă. În permanenţă ne adaptăm serviciile în funcţie de necesităţile dumneavoastră fiind conştienţi că în fiecare familie se găsesc nevoi, obiceiuri şi tradiţii proprii. De aceea, venim în ajutorul familiei îndoliate cu soluţii adecvate, mereu atenţi la detalii, ţinând cont de doleanţele dumneavoastră.

Fie că aveţi nevoie de servicii funerare în Braşov, servicii funerare în România sau de repatrierea unei persoane dragi, Besliu servicii funerare este aici pentru a vă oferi consultanţa necesară. Acordăm acestui nefericit eveniment consideraţia care se cuvine şi facem tot posibilul prin menirea noastră să fim alături de familie, preluând toate sarcinile aferente organizării ceremoniei de înmormântare.

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. acte incinerare
 3. acte înhumare
 4. aranjamente florale
 5. constatare deces
 6. consultanţă
 7. coş biserică
 8. cosmetică mortuară
 9. depunere la capelă
 10. îmbălsămare
 11. închiriere catafalc
 12. incinerare
 13. livrare cruce
 14. livrare sicriu
 15. loc de veci
 16. manipulare sicriu
 17. parastas
 18. toaletare
 19. transport funerar