Despre noi vezi date de contact

Firma  de pompe funebre AZE DAN FUNERARII SRL vine în sprijinul dumneavoastră și vă este alături în cele mai grele momente de cumpănă din viață.

Activitatea noastră se va desfășura în orașul Cisnădie și împrejurimi! Vă punem la dispoziție servicii complete, transport, inclusiv internațional (REPATRIERI). 

Sediul nostru este în Cisnădie strada Cindrelu, nr. 18

Vă oferim servicii de calitate în organizarea funeraliilor, dar și consiliere gratuită pentru a alege pachetele de servicii funerare potrivite pentru dvs.
Promitem să tratăm problema dumneavoastră cu seriozitate și cu respect! Profesioniștii noștri grijulii se angajează să vă înțeleagă nevoile, tradițiile și obiceiurile individuale. Credem în tratarea familiei dumneavoastră ca pe a noastră pentru a vă asigura confortul și ușurința în această perioadă dificilă.
Înțelegem cât de dificil este când ai pierdut pe cineva apropiat și știm în detaliu prin ce treceți dumneavoastră. Durerea și angoasa pe care le simțiți sunt reale și vrem să vă ajutăm să treceți puțin mai ușor în această perioadă grea. Facem asta având grijă de toate detaliile aranjamentelor. Suntem echipa care pune accentul pe grija și respectul celor dragi dumneavoastră, ne ridicăm la cele mai exigente cerințe, de aceea suntem aici pentru dumneavoastră!

Servicii

  1. accesorii funerare
  2. acte înhumare
  3. aranjamente florale
  4. capac frigorific
  5. constatare deces
  6. consultanţă
  7. livrare cruce
  8. livrare sicriu
  9. manipulare sicriu
  10. transport funerar

Date de contact

Site / Social Media