Despre noi vezi date de contact

Cu bucurie vă prezint dumneavoastră webmagazinul cu obiecte de cult religios Aloisiana, care oferă pentru credincioși, antreprenori, mici comercianți și parohii: rozarii, brelocuri, crucifixuri, statuete, magneți pentru frigidere, cărți de rugăciune, iconițe, ilustrate-amintiri, ilustrate de paști și de crăciun, calendare, daruri sacramentale (pentru botez, prima împărtășanie, miruire, căsătorie), ostii, mir, cărbune, tămâie, etc.

Scopul webmagazinului nu este afacerea și profitul spre îmbogățire, menirea-i este servitudinea apostolică de a o face accesibilă pentru credincioși și cumpărători ca toate aceste obiecte de cult religios să le insufle creșterea spirituală, lărgirea spiritului permițând acceptarea valorilor creștine și să-i ajute în adâncirea rugăciunii sufletești și întărirea credinței aici în diaspora și nu numai.

Din primăvara anului 2017 la solicitarea mai multor cunoștințe am hotărât să-mi lărgesc domeniul de activitate și să vin în ajutorul persoanelor consacrate. Produsele a 3 categorii noi vă stau la dispoziție: obiecte bisericești, obiecte și vase liturgice, vestimentație clericală. Dintre produse: aghiazmatare, clopoței, gonguri, lămpi veșnice, tabernacole, cădelnițe, navicelă, ciborii, pixide, fețe de altar, monstrante, relicvarii, păhăruțe liturgice, patene, potire, sfeșnice bisericești, tronuri, truse liturgice, etc. Produsele acestor categorii sunt aduse la comandă. Timpul de achiziționare diferă de la produs la produs.

Webmagazinul Aloisiana este o companie care își valorifică produsele exclusiv on-line.

Date de contact

Site / Social Media