Când moartea îți răpește o persoană dragă, simți cum totul se prăbușește în jurul tău și parcă nimic și nimeni nu poate să îți aline durerea. Este o experiență tragică pe care noi oamenii o putem trăi și care, din păcate, este o realitate. Dacă ești implicat în mod direct în organizarea tuturor celor necesare organizării ceremoniei de înmormântare, vei avea cu siguranță nevoie de mare ajutor. Soluția cea mai bună este să apelezi la o firmă profesionistă de servicii funerare care să preia tot ceea ce ține de partea administrativă și organizatorică, astfel încât ție să îți rămână timp pentru a petrece ultimele clipe alături de familie și prieteni, petrecând pe ultimul drum pe cel drag. 

eden heaven firma pompe funebre arges

Eden Heaven – Servicii Funerare este cea mai bună alegere pentru tine dacă ai nevoie de servicii de pompe funebre Argeș. Firma Eden Heaven vă oferă NON-STOP cea mai largă gamă de produse și servicii funerare din Pitești, Bradu și împrejurimi, reușind să satisfacă cele mai exigente pretenții ale clienților.

 

Servicii funerare oferite de Eden Heaven:

 • consultanță funerară non-stop
 • toate serviciile funerare necesare unui asemenea eveniment tragic
 • transport funerar
 • capac frigorific
 • gamă variată de sicrie la prețuri de producător, dar și modele premium, unicat
 • articole funerare adecvate (prosoape, batiste, lumânări, doliu piept, doliu ușă etc)
 • aranjamente florale funerare naturale sau artificiale
 • pachete alimentare pentru cimitir
 • prescuri, căpețele, colivă

 

Alege unul din pachetele funerare oferite de Eden Heaven - Servicii Funerare!

Eden Heaven – Servicii Funerare vine în ajutorul familiilor îndurerate cu produse și servicii specifice unui astfel de eveniment tragic și dureros, încercând să aline durerea familiei, să ofere ajutor în aceste momente grele de lacrimi și durere, dând dovadă de mult respect și profesionalism.

Eden Heaven vă pune la dispoziție pachete funerare care includ atât produse cât și servicii funerare complete. Pachetele funerare pot fi personalizate în funcție de solicitările clientului. Plata se poate efectua la finalul evenimentului, după primirea ajutorului financiar de înmormântare.  

 

Sicrie ieftine, medii sau de lux, autohtone sau de import

Eden Heaven oferă o gamă diversificată de sicrie complet echipate din brad, stejar, nuc, fag, mahon, precum și sicrie de lux din esență de stejar, frasin, nuc sau plop. Fiecare sicriu conține:

 • lenjeria pentru interiorul sicriului și al capacului
 • 2 orare (orarul mare si orarul mic)
 • pânză pentru fața decedatului
 • pernă
 • cruce mare din lemn inscripționată

 

Servicii de catering la standarde ridicate de calitate

Firma îți stă la dispoziție și cu servicii de catering pentru organizare de pomeni parastase Argeș. Cu siguranță, vei dori ca aceste rânduieli să fie preluate de persoane specializate. Eden Heaven – Pompe funebre îți stă alături cu pachete cu produse de calitate pentru parastas la cele mai bune prețuri, astfel încât să găsești cea mai bună soluție care să se potrivească bugetului alocat și exigențelor tale.

 

Oferă un omagiu deosebit în semn de regret pentru pierderea suferită

Dacă ai nevoie să îți prezinți omagiul pentru persoana pierdută și cauți coroane funerare Argeș, vei vedea că Eden Heaven - Servicii Funerare îți pune la dispoziție aranjamente florale funerare elegante naturale sau artificiale, în funcție de bugetul și preferințele tale. De asemenea, firma de pompe funebre Eden Heaven închiriază panouri, stâlpișori cu flori, catafalce și covor, totul pentru a oferi o ceremonie de comemorare demnă și elegantă, așa cum merita persoana decedată.

 

Seriozitate, promptitudine și servicii de înaltă calitate!

Eden Heaven - Servicii Funerare păstrează tradiția zonei de zeci de ani și în același timp este aliniată la normele europene în domeniu, astfel încât să poată satisface cele mai exigente pretenții ale clienților. În aceste momente grele de lacrimi și durere, Eden Heaven dă dovadă de mult respect și profesionalism și vine în ajutorul familiilor îndurerate cu produse și servicii specifice unui asemenea eveniment tragic și dureros.

 

În momentele de tristețe și suferință, bazează-te pe Eden Heaven - Servicii Funerare!

Comentarii
Articole recomandate
15 avantaje ca să îți promovezi afacerea pe condoleante.ro

află avantajele de care beneficiezi dacă alegi pachetul PRO sau GOLD

Cum comandați, cât costă și cât durează realizarea unui monument funerar

Mulți dintre noi aleg să cinstească sufletul plecat, iar construcția unui monument funerar este reprezentativă pentru persoana dragă trecută în eternitate. Fie că doriți un monument funerar tradițional sau contemporan, din granit sau marmură, Iacob Monumente Funerare este soluția căutărilor dumneavoastră.

In Memoriam Kuki vă oferă servicii funerare complete de calitate în județul Arad

In Memoriam Kuki: o echipă de oameni profesioniști vă stau la dispoziție în orice moment și vă oferă servicii funerare complete și de calitate în județul Arad