Decesul unei persoane apropiate va fi întotdeauna una dintre cele mai dureroase experiențe pe care viața ne-o dă și pe care, din păcate, nu avem posibilitatea să o evităm. Durerea nu poate fi contorizată, doar trecerea timpului va fi singurul medicament care, ușor-ușor, va mai ameliora situația. Mulți dintre noi aleg să cinstească sufletul plecat, iar construcția unui monument funerar este reprezentativă pentru persoana dragă trecută în eternitate. Prin urmare, fie că doriți un monument funerar tradițional sau contemporan, din granit sau marmură, Iacob Monumente Funerare este soluția căutărilor dumneavoastră. 

iacob monumente funerare adv

Cine suntem noi?

Suntem o firmă de monumente funerare din Vaslui cu tradiție în domeniu. Reprezentăm o afacere locală de familie alcătuită din pietrari experimentați, cărora ne place să creăm artă funerară și să punem pasiune în fiecare lucrare.  Cu o experiență de peste 20 de ani, vă putem ajuta să realizați un monument funerar așa cum vă doriți, indiferent de complexitatea acestuia.

 

De ce să alegeți Iacob Monumente Funerare?

Personalul nostru experimentat se angajează să vă ofere cea mai bună calitate a serviciilor și vă stă la dispoziție pentru a vă ajuta și sfătui în orice moment. Ne ocupăm de întregul proces de realizare a monumentului funerar ales, de la elaborarea planului funerar, construcţia crucii după cerinţele clientului, turnarea fundaţiei şi placarea. Ne mândrim cu munca noastră, garantăm produse de înaltă calitate, pe care le realizăm din materiale alese.

 

Produse funerare oferite

Atunci când aveți nevoie de lucrări funerare Vaslui, noi dispunem de o gamă amplă de produse adaptate la bugetul și exigențele dumneavoastră.

 • monumente funerare din granit, marmură sau mozaic
 • cruci granit
 • sculpturi în marmură
 • execuție monumente funerare la comandă
 • stâlpișori din marmură sau granit
 • produse din piatră naturală: trepte, blaturi, glafuri, placări, vaze, felinare și alte accesorii

 

Servicii funerare oferite

Datorită experienței noastre, suntem capabili să garantăm calitatea produselor realizate prin oferirea unor servicii profesioniste, cu tehnologie performantă și consultanță specializată pentru a vă ajuta să faceți alegerea cea mai potrivită.

 • gravură laser sau fotogravură
 • inscripționare
 • lucrări funerare
 • fotoceramică
 • recondiționări morminte

 

Cum comandați un monument funerar?

Ne puteți suna oricând pentru a stabili împreună de ce tip de lucrare aveți nevoie, dacă lucrarea funerară va fi una de suprafață (monument) sau criptă cu 1, 2 sau 3 nivele.

monumente funerare iacob adv 4

Pașii necesari pentru a comanda un monument funerar sunt următorii:

 • stabilirea împreună cu clientul caracterul și dimensiunea lucrării
 • alegerea modelului dorit și a detaliilor personalizării
 • depunerea documentației necesară execuției lucrării
 • finalizarea lucrării conform cerințelor clientului

 

Cât durează realizarea unui monument funerar?

În funcție de complexitatea lucrării și de detaliile dorite pentru personalizarea monumentului, Iacob Monumente Funerare poate finaliza lucrarea funerară în câteva zile sau chiar în câteva săptămâni. Termenul de realizare vă va fi comunicat după ce stabilim totul împreună și vă vom ține la curent cu stadiul execuției lucrării.

 

Cât costă un monument funerar?

Prețul unei lucrări funerare se stabilește în funcție de complexitate, de materialul ales (marmură sau granit), de culoarea dorită și de elementele de personalizare. În funcție de preferințele dumneavoastră, vom stabili împreună un preț corect pentru realizarea monumentului funerar dorit.

 

Concluzie

Dacă în trecut un monument funerar reprezenta o cruce cu numele decedatului scrisă pe ea, astăzi un monument funerar este de cele mai multe ori o adevărată operă de artă. Alegerea monumentului funerar depinde de preferințele, credințele și bugetul fiecărei familii. În vreme ce unele familii optează pentru un monument funerar cât mai mare și cât mai bogat în mesaje la adresa memoriei persoanei decedate, alții își doresc monumente funerare cât mai simple. 

monumente funerare iacob adv 3

Iacob Monumente Funerare oferă monumente funerare personalizate în județul Vaslui și pune la dispoziția clienților an de an modele noi și elegante, reușind astfel să se adapteze tuturor cerințelor și preferințelor. Lucrările funerare realizate sunt durabile, făcute să reziste tuturor condițiilor meteorologice și ușor de întreținut. Ne puteți suna oricând și ne vom asigura că monumentul funerar va fi realizat exact așa cum v-ați dorit.

Comentarii
Articole recomandate
15 avantaje ca să îți promovezi afacerea pe condoleante.ro

află avantajele de care beneficiezi dacă alegi pachetul PRO sau GOLD

Angels House Funeral - Omagiu adus vieții cu respect și empatie

Dacă ai nevoie de servicii funerare în Timișoara, Casa Funerară Angels House Funeral este alături de tine și este pregătită să îți ofere consultanța și serviciile de care ai nevoie în cazul decesului persoanei apropiate

Kirilă Funerar - Ajutorul tău în cazul unui deces în străinătate

În cazul unui deces în străinătate echipa Kirilă Funerar este pregătită pentru a-ți oferi ajutorul și se ocupă de procesul de repatriere cu profesionalism și respect