Aici, pe condoleante.ro, facem eforturi în fiecare zi pentru a oferi informații complete și corecte despre toți furnizorii de servicii funerare din România. Tocmai de aceea, înscrierea pe site este gratuită (pachetul START) pentru ca toate firmele să își poată prezenta serviciile oferite.

Cu un trafic mereu în creștere, aprox. 5000 de vizitatori unici în fiecare zi (conform Google Analytics), platforma Condoleante.ro este locul ideal pentru promovarea unei firme care oferă servicii funerare. Atât firmele cu vechime în acest domeniu de activitate, cât și cele aflate la început de drum, vor avea un partener serios și de încredere, reprezentat de echipa Condoleante.ro.

 

10 avantaje ale pachetului PRO față de pachetul START

Creșterea notorietăţii afacerilor clienţilor noștri este un obiectiv pe care îl avem în permanență și de care ne îngrijim zi de zi. Astfel, prin facilităţile acordate firmelor cu pachete plătite (PRO sau GOLD), acestea au o vizibilitate sporită, mai multe afişări și implicit mai mulţi posibili clienţi decât firmele cu înscrieri gratuite.

avantaje pachet gold

În continuare, poţi vedea care sunt principalele avantaje de care poate beneficia firma reprezentată de tine, în cazul în care alegi unul dintre pachetele de promovare PRO.

 

1. Prioritate la afişare

Cel mai important avantaj al firmelor care au un pachet (abonament) plătit este că vor fi afişate pe condoleante.ro întotdeauna înaintea firmelor înscrise gratuit. 

prioritate afisare firme

De exemplu, dacă sunt mai multe firme cu pachete plătite la aceeași categorie sau în același judeţ sau oraș, toate vor fi afișate în faţa firmelor înscrise gratuit. Ordinea de afișare va fi:  

1. firme pachet GOLD
2. firme pachet PRO
3. firme pachet START

Dacă sunt mai multe firme ce au același tip de pachet, acestea vor avea afișare EGALĂ pe fiecare poziţie printr-un mecanism automat de rotaţie la 5 minute. În acest fel ne asigurăm că toate firmele cu același tip de pachet vor avea un număr egal de afisări.


2. Buton SUNĂ ACUM

La listarea firmelor, indiferent de categoria sau locaţia aleasă, firmele cu abonament plătit au un buton SUNĂ ACUM. Astfel, utilizatorii site-ului condoleante.ro care caută un furnizor de încredere pentru serviciile funerare de care au nevoie pot lua legătura mult mai rapid cu firmele respective. Butonul SUNĂ ACUM este prezent şi în pagina firmei de pe condoleante.ro, tot ca o facilitate pentru firmele cu abonament plătit.

avantaje buton suna acum

3. Promovare în paginile firmelor gratuite

În pagina unei firme înscrisă gratuit pe condoleante.ro vor rula patru reclame ale altor furnizori de servicii funerare, care au abonamente plătite. Astfel, pe lângă celelalte avantaje, o firmă cu abonament plătit se poate promova şi în paginile altor firme de pe condoleante.ro, care au un abonament gratuit.

laptop firme recomandate

4. Fără reclame în pagina firmei

Spre deosebire de pagina unei firme cu înscriere gratuită, unde sunt afișate reclame, uneori chiar de la firme concurente, din același județ, în pagina unei firme cu înscriere plătită, NU va fi afișată nici o reclamă. În pagina firmei se vor promova decât produsele și serviciile oferite de firma respectivă.


5. Afişarea pachetelor funerare

Agenţiile sau casele funerare au posibilitatea să publice pachetele funerare pe care le oferă la categoria Pompe Funebre. Astfel îşi asigură o mai mare vizibilitate şi îşi sporesc şansele să fie contactate de utilizatorii site-ului care sunt în căutare de servicii funerare.

listare agentie funerara

agentie pachete funerare

6. Înscrierea firmei la o categorie suplimentară

Atunci când achiziționezi un pachet PRO sau GOLD, avantajele se aplică la categoria principală în care este înscrisă firma, dar poți adăuga firma și la o altă categorie, aici având pachetul START.

De exemplu, dacă o casă funerară cumpără unul dintre pachetele plătite, va fi afișată ca PRO sau GOLD la categoria Pompe Funebre, dar va fi afișată (dacă dorește) și la o altă categorie, la alegere, de exemplu la Transport Funerar sau la Repatrieri Decedați. În acest fel, fiind prezentă la mai multe categorii, firma respectivă va fi găsită mult mai ușor de către utilizatorii care ar putea fi interesați de serviciile oferite.

 

7. Afişarea meniurilor pentru pomeni şi parastase

Restaurantele şi firmele de catering îşi pot publica meniurile speciale pentru pomeni sau parastase, meniuri complete, cu lista mâncărurilor şi băuturilor incluse, oferind un plus de credibilitate şi profesionalism faţă de firmele concurente.

meniuri pomeni parastase listare

meniuri pomeni parastase promovare

8. Link dofollow în descrierea firmei

În cadrul descrierii firmei, se poate alege un cuvânt sau un grup de cuvinte cheie pentru a pune un link către site-ul firmei. De exemplu, în cazul unei firme de pompe funebre din Sibiu se poate pune un link cu textul: Servicii Funerare Sibiu sau în cazul unei florării din Timişoara care vinde coroane funerare se poate pune un link cu textul: Coroane Funerare Timişoara.

link dofollow

9. Rapoarte statistici

Fiecare firmă care are un abonament plătit pe condoleante.ro, primește lunar, pe email, un raport cu statistici legate de prezenţa firmei pe site: numărul de vizualizări, câţi utilizatori au dat click pe linkurile către site-ul firmei, către paginile social media, pe butonul Sună acum … 

 

10. Suport tehnic prioritar

Modificările sau completările venite din partea firmelor cu abonamente plătite, schimbarea sau adăugarea altor poze, texte de modificat, date sau informaţii de corectat, sunt tratate cu prioritate faţă de cele venite din partea firmelor înscrise gratuit.

promovare online

5 avantaje ale pachetului GOLD faţă de pachetul PRO

Pachetul GOLD asigură firmei pe care o reprezinți toate avantajele pachetului PRO și în plus, încă 5 alte avantaje foarte importante. Firmele GOLD vor avea mult mai multă expunere pe condoleante.ro și automat vor atrage mult mai multe afișări, mai mulţi potenţiali clienţi şi vor câştiga mai multă notorietate în această piaţă extrem de competitivă. Hai să vedem în continuare care sunt aceste avantaje suplimentare.

pachet gold

1. Afișare mereu în față

Firmele care au pachetul GOLD vor fi afişate întotdeauna înaintea firmelor cu pachet PRO sau START, atât la categoria din care fac parte, cât şi la judeţul sau oraşul unde îşi desfăşoară activitatea. Având pachetul GOLD, pe lângă un plus de imagine, firma pe care o reprezinţi va avea tot timpul prioritate la afişare şi va sta mereu în faţa firmelor concurente.

 

2. Promovare pe prima pagină a site-ului

Pe prima pagină a site-ului condoleante.ro sunt recomandate aleator 3 dintre firmele care au pachetul GOLD. La fiecare nouă reîncărcare a paginii, sunt afişate alte 3 firme, pentru ca toate firmele cu pachetul GOLD să aibă un număr aproximativ egal de afişări.

 

3. Promovare în cadrul articolelor de pe site

În cadrul articolelor de pe condoleante.ro, oferim informaţii, sfaturi şi sugestii utile pentru utilizatorii site-ului. Din acest motiv, articolele sunt foarte populare şi fac ca promovarea în cadrul lor să fie foarte avantajoasă. În cadrul unui articol, în funcţie de mărimea acestuia, se pot afişa 2, 3 sau chiar 4 reclame ale firmelor care au abonament GOLD.

Reclamele afişate sunt targetate şi relevante pentru subiectele dezbătute în cadrul articolelor. De exemplu, la un articol cu informaţii utile despre repatrierea decedaţilor în România, vom afişa reclame ale firmelor care oferă servicii de repatriere şi care au cumpărat un pachet GOLD pe condoleante.ro

 

4. Advertorial publicat pe site

Pentru fiecare firmă cu pachet GOLD, pentru o eficienţă sporită, vom concepe, redacta şi publica un articol (advertorial) cu informaţii utile pentru utilizatorii site-ului condoleante.ro. În cadrul acestui articol se vor putea pune 2 linkuri text către site-ul propriu, pe cuvântul sau cuvintele cheie dorite. 

 

5. Mult mai multe afișări

De regulă o firmă cu un pachet GOLD are de aproximativ 25 de ori mai multe afişări decât o firmă cu un pachet gratuit (START) şi de 5 ori mai multe afişări decât o firmă cu un pachet PRO. Expunerea firmelor GOLD în diverse secţiuni populare din cadrul site-ului condoleante.ro şi numărul mare de afişări generate, fac ca pachetul GOLD să ofere clienţilor care optează pentru această variantă de promovare, cel mai bun raport calitate preţ.

cresterea afacerii promovare condoleante ro


Mă interesează, cât costă și cum se poate plăti?

În primul rând îți mulțumim că ai încredere în condoleante.ro și îți promitem că vom face toate eforturile ca să îți demonstrăm că ai luat cea mai bună decizie. Acum hai să vedem cât te va costa promovarea firmei tale pe site, în funcție de pachetul ales.

Dacă alegi pachetul PRO, vei plăti în avans 1.200 lei pentru 12 luni (altfel spus: 100 lei pe lună sau 3 lei și ceva pe zi).

Dacă alegi pachetul GOLD, vei plăti în avans 4.000 lei pentru 12 luni (altfel spus: 334 lei pe lună sau 11 lei și ceva pe zi).

Firma va fi afişată PRO sau GOLD  la o singură categorie şi la un singur judeţ. Pentru afişarea PRO sau GOLD la o categorie suplimentară sau la un judeţ suplimentar, se adaugă 75% din valoarea pachetului ales.

Practic, prin achiziționarea unuia dintre pachetele plătite (PRO sau GOLD) pe un an, vei avea asigurată promovarea pe condoleante.ro pentru următoarele 12 luni .

investitie promovare

După ce stabilim toate detaliile legate de informațiile pe care vrei să le publicăm pe condoleante.ro (descrieri, poze, date de contact), se va încheia un contract între firma pe care o reprezinți și AGENTIA CONDOLEANTE.RO SRL, firma care administrează site-ul condoleante.ro. De asemenea, conform contractului, vei primi factura pe email și o vei putea plăti fie online, fie prin transfer bancar.

Pentru orice alte nelămuriri, ne poți contacta oricând telefonic sau pe WhatsApp la 0722.933.144 sau pe email la contact@condoleante.ro

Mulțumim pentru atenția și timpul acordate.
Echipa Condoleante.ro

Comentarii
Articole recomandate
Cum comandați, cât costă și cât durează realizarea unui monument funerar

Mulți dintre noi aleg să cinstească sufletul plecat, iar construcția unui monument funerar este reprezentativă pentru persoana dragă trecută în eternitate. Fie că doriți un monument funerar tradițional sau contemporan, din granit sau marmură, Iacob Monumente Funerare este soluția căutărilor dumneavoastră.

In Memoriam Kuki vă oferă servicii funerare complete de calitate în județul Arad

In Memoriam Kuki: o echipă de oameni profesioniști vă stau la dispoziție în orice moment și vă oferă servicii funerare complete și de calitate în județul Arad

Casa Funerară Cristinik - Servicii Funerare Jud. Teleorman

Casa Funerară Cristinik oferă servicii funerare complete prestate cu seriozitate, discreție și bun simț