Profesionalismul în domeniul serviciilor funerare înseamnă a răspunde prompt nevoilor celor care trec prin clipe grele. Ana Mureșanu este o firmă de pompe funebre Ploiești care este întotdeauna alături cei ce trec prin momente dificile, oferindu-le sprijin, consultanță și servicii funerare complete și non-stop.

muresanu adv 4b

Acum poți găsi într-un singur loc serviciile și articolele funerare de care este nevoie pentru a organiza ritualul funerar cuvenit pentru persoana dragă ce nu mai este. Compania îți stă la dispoziție și îți oferă pachete funerare complete și avantajoase, ce acoperă toate cerințele în caz de deces.

 

Descoperă una dintre cele mai variate oferte de servicii funerare Ploiești!

Nimeni nu este pregătit pentru pierderea unui membru drag al familiei. De aceea, este important ca în astfel de momente să poți apela imediat la un ajutor de încredere. Pompe Funebre Ana Mureșanu îți oferă tot ajutorul de care ai nevoie, astfel încât să treci cu bine peste pierderea suferită.

Poți opta pentru numeroase servicii funerare sau pachete funerare destinate oricărui buget. Printre serviciile oferite de companie, se numără:

 • Medic constatare deces
 • Servicii îmbălsămare și toaletare decedat
 • Păstrarea persoanei decedate în frigidere mortuare
 • Manipulare sicriu
 • Închiriere capac frigorific sicriu
 • Depunere la capelă
 • Închiriere catafalc și steag
 • Transport funerar
 • Oferire produse funerare
 • Organizare parastas

Ai posibilitatea să alegi serviciile și produsele funerare oferite conform nevoilor și preferințelor tale. Sunt disponibile nu mai puțin de opt pachete funerare din care poți alege, ce pot fi acoperite din ajutorul de înmormântare oferit de către stat.

Beneficiezi de asemenea, de consultanță și ajutor pentru a alege mai ușor accesoriile și serviciile de care este nevoie. O firmă funerară cu experiență trebuie să dea dovadă de seriozitate, discreție și profesionalism atunci când își oferă serviciile familiilor îndurerate.

 

Accesează servicii complete și de calitate de transport funerar intern și repatriere decedați!

Serviciul de transport funerar este foarte important, existând mai multe drumuri de efectuat atunci când survine decesul unei persoane. Pompe Funebre Ana Mureșanu îți oferă servicii profesionale de transport funerar sicriu, de la domiciliu la spital, de la spital la capelă și la locul de înhumare. Transportul este realizat în autovehicule special autorizate, conduse de către șoferi cu atestat.

În plus, firma funerară asigură și serviciul de repatriere decedați și transport funerar internațional. Echipa de profesioniști poate prelua sicriul cu persoana decedată inclusiv de la zona cargo a aeroportului, pentru a-l transporta în localitatea în care are loc serviciul funerar. Pe parcursul realizării serviciului de repatriere decedați, membrii companiei vor păstra întotdeauna legătura cu familia.

 

Găsește ușor servicii de incinerare ca o alternativă la ritualul de înhumare!

Unele persoane aleg în timpul vieții să nu fie înmormântate, ci preferă ca trupurile lor să fie incinerate după moarte. Pompe Funebre Ana Mureșanu oferă sprijin familiilor care doresc realizarea incinerării, obținând documentele necesare în astfel de situație: certificatul de deces, certificatul de îmbălsămare, adeverința de înhumare, adeverința de la SANEPID și programarea pentru incinerare.

 

Beneficiază de un ajutor prompt și de încredere atunci când ai nevoie de servicii funerare de calitate!

Colaborarea cu o firmă de pompe funebre cu experiență și dedicată misiunii sale îți poate ușura semnificativ povara resimțită și efortul organizării unui eveniment funerar. Pompe Funebre Ana Mureșanu îți pune la dispoziție toată competența și experiența sa, oferindu-ți servicii funerare complete și articole funerare de calitate, atunci când ai nevoie.

Iată care sunt avantajele colaborării cu o echipă ce este alături de tine în momentele dificile:

 • Reduci din stresul și efortul organizării înmormântării
 • Beneficiezi de pachete funerare la prețuri avantajoase
 • Găsești o gamă variată de articole funerare de calitate
 • Obții servicii funerare profesionale, conform preferințelor tale
 • Colaborezi cu personal amabil și discret

Apelează cu încredere la serviciile unor profesioniști pregătiți să te ajute, atunci când tu și familia aveți cea mai mare nevoie!

Comentarii
Articole recomandate
15 avantaje ca să îți promovezi afacerea pe condoleante.ro

află avantajele de care beneficiezi dacă alegi pachetul PRO sau GOLD

Cum comandați, cât costă și cât durează realizarea unui monument funerar

Mulți dintre noi aleg să cinstească sufletul plecat, iar construcția unui monument funerar este reprezentativă pentru persoana dragă trecută în eternitate. Fie că doriți un monument funerar tradițional sau contemporan, din granit sau marmură, Iacob Monumente Funerare este soluția căutărilor dumneavoastră.

In Memoriam Kuki vă oferă servicii funerare complete de calitate în județul Arad

In Memoriam Kuki: o echipă de oameni profesioniști vă stau la dispoziție în orice moment și vă oferă servicii funerare complete și de calitate în județul Arad