Niciodată nu suntem pregătiți pentru dispariția din viața noastră a unei persoane apropiate. De aceea, atunci când survine un deces în familie, poți să contezi oricând pe ajutorul oferit de firma de servicii funerare Elit Funerare. Aceasta se ocupă de organizarea unui ritual funerar conform rânduielii creștine de înmormântare și oferă servicii și produse funerare de calitate pentru familiile îndurerate.

elit funerare art 1

 

Beneficiază de cele mai complete și de calitate servicii funerare pentru a trece mai ușor peste momentele delicate!

Serviciile funerare profesionale oferite de echipa Elit Funerare sunt gândite să aducă sprijin și alinare celor care trec prin încercarea dificilă a unui deces în familie. Poți apela oricând la serviciile firmei, atunci când tu și familia ta treceți prin clipe grele. Beneficiezi de servicii funerare complete, organizate ca la carte de un personal instruit, atent și empatic.

Iată care sunt serviciile și produsele oferite de către firma funerară:

 • Constatare deces
 • Cosmetică funerară
 • Transport funerar și manipulare
 • Obținere certificat deces și adeverință înhumare
 • Prezența unui teolog / preot pentru organizarea ritualului funerar
 • Oferire sicriu și cruce de lemn
 • Oferire pachete funerare și accesorii funerare

Poți opta pentru un pachet de servicii personalizate, în funcție de tradiție, preferințe sau de buget. Echipa de specialiști se deplasează la domiciliu pentru a constata decesul și a-ți prezenta serviciile pe care le oferă. În plus, beneficiezi gratuit de prezența unui teolog, care te poate ajuta din punct de vedere al tradițiilor funerare, având rolul de a organiza ritualul conform obiceiurilor creștine.

elit funerare articol 3

 

Alege articole funerare de calitate oferite de o firmă cu tradiție!

Firma de pompe funebre îți pune la dispoziție o ofertă completă de accesorii funerare de calitate, indispensabile în cadrul unei înmormântări sau a unui parastas. Poți alege sicrie din diferite esențe, precum și numeroase aranjamente și coroane funerare ce aduc un omagiu persoanei trecută în neființă.

De asemenea, firma oferă gratuit un pachet de necesitate duhovnicească în caz de deces, compus din: patru lumânări pentru slujba stâlpilor, icoană sfințită cu Învierea Domnului, 30 de cocarde pentru doliu, o carte de rânduială pentru înmormântări și parastase, tămâie și un acatist pentru cei adormiți.

 

Beneficiază de produse și servicii funerare oferite la cele mai înalte standarde de calitate!

Serviciile funerare București oferite de firma Elit Funerare respectă cele mai noi standarde de siguranță și de calitate, recunoscute de către organismul IQNet în toate țările din Uniunea Europeană. Astfel că indiferent de serviciile și produsele pe care le alegi, ai garanția că primești cel mai bun tratament și cele mai calitative accesorii funerare.

O firmă funerară cu peste 10 ani de experiență, care îți oferă o gamă diversificată de articole și servicii funerare de calitate, reprezintă ajutorul de care ai nevoie, atunci când tu și familia treceți printr-o grea încercare. Iată care sunt avantajele atunci când apelezi la specialiști în oferirea de servicii funerare de calitate:

 • Disponibilitate non-stop
 • Oferirea de servicii funerare complete, personalizate și de calitate
 • Personal instruit și cu experiență
 • Consultanță funerară și organizare eveniment funerar oferite de un teolog
 • Numeroase tipuri de accesorii și produse funerare
 • Servicii oferite cu profesionalism, umanitate și discreție

elit funerare articol 2

Este important ca atunci când treci prin momentul despărțirii de o persoană dragă, să beneficiezi de un ajutor de încredere. O echipă de profesioniști dedicată muncii lor îți va răspunde cu promptitudine și îți va oferi cele mai bune servicii funerare. Organizarea unei înmormântări va fi mult mai ușoară și îi vei putea oferi persoanei dragi ce nu mai este omagiul care i se cuvine.

Comentarii
Articole recomandate
15 avantaje ca să îți promovezi afacerea pe condoleante.ro

află avantajele de care beneficiezi dacă alegi pachetul PRO sau GOLD

Cum comandați, cât costă și cât durează realizarea unui monument funerar

Mulți dintre noi aleg să cinstească sufletul plecat, iar construcția unui monument funerar este reprezentativă pentru persoana dragă trecută în eternitate. Fie că doriți un monument funerar tradițional sau contemporan, din granit sau marmură, Iacob Monumente Funerare este soluția căutărilor dumneavoastră.

In Memoriam Kuki vă oferă servicii funerare complete de calitate în județul Arad

In Memoriam Kuki: o echipă de oameni profesioniști vă stau la dispoziție în orice moment și vă oferă servicii funerare complete și de calitate în județul Arad