Prod Construct Funerius

Despre noi vezi date de contact

Compania noastră vă oferă o gamă extinsă de monumente funerare, construcții funerare și accesorii funerare, acestea fiind realizate cu dibăcie și personalizate în funcție de preferințele dumneavoastră.

Este foarte important să vă puteți exprima respectul și dragostea față de persoana dragă prin alegerea unui monument funerar cu un design aparte, de o reală calitate. Prin produsele și serviciile oferite, prin consultanța și modul de interacționare cu clienții noștri, dorim să asigurăm garanția unei calități ireproșabile precum și satisfacția unui lucru bine făcut, indiferent de cerințe și de locație. 

Finisajele mormintelor și monumentelor fabricate de echipa noastră sunt de excepție. Lucrările executate de noi în granit sunt făcute să încânte orice privitor. Mormintele sunt făcute să reziste timpului iar întreținerea lor să fie cât mai facilă.

Oferim o gamă variată de monumente și cruci funerare din granit în Brașov, Făgăraș, Săcele, Zărnești, Codlea, Râșnov, Victoria, Rupea, Ghimbav și Predeal.

Noi credem cu tărie în puterea mărcii noastre și suntem conștienți că pentru a avea succesul dorit, este necesar să dăm dovadă de profesionalism față de toți cei cu care colaborăm.

Servicii

  1. accesorii funerare
  2. inscripţionare
  3. lucrări funerare
  4. recondiţionări morminte
  5. statuete

Date de contact

Site / Social Media