Despre noi vezi date de contact

Cu o experiență de peste 25 ani în domeniul pompelor funebre, NETY vă pune la dispoziție o gamă completă de servicii funerare.

Ceea ce ne caracterizează este profesionalismul cu care ne punem la dispoziția clientului cât și o gamă completă de servicii necesară pentru buna desfășurare a unei înmormântări.

Comercializăm sicrie și accesorii necesare evenimentelor funerare, asigurăm preluarea, manipularea, îmbălsămarea și cosmetizarea decedatului, efectuăm transport intern și internațional funerar, vă organizăm mese comemorative.

Toate experiența acumulată în toți anii de activitate, o punem în slujba dumneavoastră pentru a vă putea ajuta să depășiți mai ușor momentele grele generate de trecerea în neființă a persoanei dragi.

Societatea noastră oferă servicii și produse funerare personalizate, de o calitate superioară, oferind suport clienților cu o echipă de profesioniști, receptivi la nevoile și cerințele dumneavoastră.

Toate serviciile noastre sunt special gândite, ca să aveți mai mult timp pentru a sta lângă familie în momentele dificile, iar produsele oferite sunt de cea mai bună calitate.

Produse funerare oferite:

 • sicrie tradiționale și de lux
 • aranjamente florale
 • monumente funerare
 • obiecte decor sicrie
 • produse religioase
 • candele / lumânări

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. acte înhumare
 3. aranjamente florale
 4. capac frigorific
 5. constatare deces
 6. consultanţă
 7. coş biserică
 8. cosmetică mortuară
 9. depunere la capelă
 10. îmbălsămare
 11. livrare cruce
 12. livrare sicriu
 13. manipulare sicriu
 14. parastas
 15. toaletare
 16. transport funerar

Localizare pe hartă