Despre noi vezi date de contact

Funerare Marylu vine în ajutorul dumneavoastră cu servicii funerare complete care constau în oferirea accesoriilor necesare pentru înmormântare precum: sicrie, coroane, flori, lumina trupului, cruce de lemn, lumânări, iconițe, prosoape, monumente funerare, săpat gropi, etc. Suntem o firmă autorizată de transport funerar care deține autovehicul special autorizat pentru transportul de acest fel.

Oferim Servicii de Repatriere cu autovehicul special dotat în acest sens cu camera de frig. Repatrierea se face din orice colț al lumii și ne ocupăm de toate actele necesare. Dacă repatrierea se face dintr-o țară din Europa atunci ne deplasăm noi după corpul neînsuflețit sau ne ocupăm de transportul aerian.

Apelează cu încredere la serviciile noastre complete:

 • documente legale: Întocmim toate actele necesare decesului. Ne ocupăm îndeaproape de toate formalitățile necesare pentru ca dumneavoastră să aveți timp de familie.
 • sicriul necesar: Indiferent de situație suntem pregătiți să acționăm. Repatrierea decedaților se realizează într-un sicriu de lemn, în care se află un sicriu de zinc, sigilat. Toate acestea sunt asigurate de noi.
 • personal calificat: cu o vastă experiență în domeniu, echipa noastră va duce la bun sfârșit tot ceea ce a început. Apelați cu încredere și vă vom oferi cele mai bune servicii.
 • preț corect: Costurile variază în funcție de țara și localitatea în care a avut loc decesul și locul unde trebuie repatriat decedatul, respectiv de costurile necesare eliberării actelor.
 • monumente funerare: Funerare Marylu vă pune la dispoziție o gamă largă de monumente funerare în funcție de bugetul dumneavoastră. Oferim monumente funerare confecționate din marmură și granit.
 • flori și coroane: Din cele mai vechi timpuri, florile au avut un rol foarte important în transmiterea sentimentelor către cel decedat, dar și către familia și apropiații acestuia. Compania noastră colaborează cu florării de top.

Societatea noastră vă pune la dispoziție o gamă largă de sicrie, coșciug sau copârșeu dupa cum le numesc alții, confecționate din diferite esențe de lemn începând de la sicrie simple până la cele mai de lux sicrie. Puteți alege dintr-o gamă diversificată de sicrie confecționate din brad, fag, stejar, cireș, mesteacan, tei, plop etc. Oferta cuprinde atât coșciuge economice, cât și coșciuge de lux și catafalc, fiecare produs în parte având un preț avantajos.

Oferim monumente funerare confecționate din marmură și granit. Confecționăm rame de mozaic, marmură și granit.

 

 

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. acte înhumare
 3. aranjamente florale
 4. capac frigorific
 5. constatare deces
 6. consultanţă
 7. coş biserică
 8. cosmetică mortuară
 9. depunere la capelă
 10. îmbălsămare
 11. livrare cruce
 12. livrare sicriu
 13. manipulare sicriu
 14. toaletare
 15. transport funerar

Localizare pe hartă