Funeralex Servicii Funerare

Despre noi vezi date de contact

În clipe de mare tristețe, firma noastră vă stă alături pentru a vă ajuta cu toate demersurile necesare.

Vă oferim cu seriozitate servicii funerare de calitate, totul pentru a vă putea exprima cât mai respectuos compasiunea și dragostea față de persoana pierdută!

Firma noastră asigură consultanță gratuită non-stop cu privire la toate informațiile necesare organizării unei înmormântări.

Noi răspundem la telefon în orice moment din zi sau din noapte. Ne puteți adresa orice întrebare doriți legat de procesul funerar, iar noi vă vom răspunde cu cea mai mare plăcere. Vă putem ghida pe toată această perioadă dificilă. Apelați cu încredere pentru că la noi găsiți întotdeauna răspunsul.

Servicii funerare:

 • Constatare deces
 • Toaletare decedat
 • Îmbălsămare
 • Manipulare decedat / sicriu
 • Transport funerar
 • Repatrierea decedaților

Serviciul Funerar în așteptare al firmei noastre vine ca un serviciu adițional pe care îl oferim clienților noștri, deoarece ne dorim ca standardele noastre să fie cele mai înalte. Plănuiește în așteptare înmormântarea și ai parte de costuri reduse la gama de produse oferite de firma noastră cât și pentru servicii.

La solicitarea familiei care organizează evenimentul funerar, sau la dorința expresă a defunctului manifestată în timpul vieții, se poate realiza incinerarea acestuia. Acest lucru se poate efectua la crematoriul uman Ignis din județul Cluj.

Oferim servicii funerare internaționale. Organizăm repatrierea decedaților din străinătate. Asigurăm transport funerar până la domiciliu din toată Europa.

 

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. acte incinerare
 3. acte înhumare
 4. constatare deces
 5. consultanţă
 6. depunere la capelă
 7. îmbălsămare
 8. incinerare
 9. livrare cruce
 10. livrare sicriu
 11. manipulare sicriu
 12. toaletare
 13. transport funerar