Despre noi vezi date de contact

1. Proceduri legale

Vă putem consilia sau ne putem angaja să întocmim toate procedurile legale pentru eliberarea certificatului de deces, a adeverinței de înhumare, a autorizației de depunere la capelă etc.

2. Medic constatare deces

3. Îmbălsămare

Vă oferim posibilitatea de îmbălsămare, efectuată tot de personal medical specializat și cu substanțe medicale permise, personal de care dispunem.

4. Îmbrăcare, cosmetizare, toaletare

Vă oferim servicii funerare de toaletare a decedatului, servicii ce includ operațiunile de spălat, igienizat, cosmetizat, bărbierit, îmbrăcat, așezat în sicriu.

5. Sala mortuară

Deținem morgă privată pentru păstrarea decedatului la frigiderul mortuar în condiții optime, într-un mediu adecvat.

6. Transport funerar intern și internațional (repatriere persoane decedate)

Serviciul de transport funerar poate avea mai multe utilități: transportul sicriului la domiciliu sau spital, transportul persoanei decedate la biserica sau capelă, transportul funerar la cimitir.

7. Manipulare Decedat / Sicriu

Manipularea sicriului sau a decedatului presupune transportul și deplasarea acestora de la domiciliu la mașina de transport funerar, de la mașină la capelă sau la biserică, transportul sicriului de la mașină în cimitir la locul de veci. Manipularea se face de o echipa de 2,3 sau chiar 4 oameni, în funcție de greutatea sicriului și a decedatului, de distanța pe care acestea trebuie transportate etc.

8. Incinerare

Deși este împotriva religiei ortodoxe, incinerarea se poate face la dorința expresă a decedatului sau a familiei acestuia.

9. Catering

Servicii catering de calitate, mâncarea servită de personal calificat și în cele mai optime condiții, cu farfurii de porțelan, tacâmuri inox și pahare din sticlă.

10. Aranjamente florale

Exprimați-vă regretul și dragostea cu ajutorul florilor! Vă punem la dispoziție orice fel de aranjamente florale pentru înmormântări, jerbe și coroane tradiționale.

11. Accesorii

Cruci metal, cruci lemn, candele, lumânări, etc.

Compania noastră vă pune la dispoziție o gamă largă de sicrie, în funcție de nevoi, de buget, de designul dorit sau în funcție de accesoriile necesare ultimului omagiu. Astfel, pot fi alese sicrie luxoase, elegante dar și modele economice sau pachete eficiente alături de accesoriile necesare.

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. acte incinerare
 3. acte înhumare
 4. aranjamente florale
 5. capac frigorific
 6. capelă mortuară
 7. constatare deces
 8. consultanţă
 9. coş biserică
 10. cosmetică mortuară
 11. depunere la capelă
 12. îmbălsămare
 13. închiriere catafalc
 14. incinerare
 15. livrare cruce
 16. livrare sicriu
 17. manipulare sicriu
 18. morgă privată
 19. parastas
 20. toaletare
 21. transport funerar

Date de contact

Site / Social Media