Despre noi vezi date de contact

Transportul decedatului este unul din cele mai importante servicii funerare. Vă putem oferi consultanță gratuită și vă putem răspunde la orice întrebare, la orice oră din zi sau din noapte.

Transportul funerar se face în condițiile de păstrare și igienă prevăzute de normele europene în vigoare, cu mașini autorizate pentru transport funerar și dotate corespunzător standardelor Uniunii Europene. Oferim clienților noștri servicii de consultanță în ceea ce privește repatrierea persoanelor decedate.

Transportul funerar poate fi achiziționat ca serviciu separat sau puteți opta pentru unul din pachetele funerare complete ce include transportul gratuit.

Asigurăm la costuri avantajoase transportul persoanei decedate la capelă sau la cimitir. În acest sens, vă punem la dispoziție 2 mașini dintre care dumneavoastră o puteți alege pe cea mai potrivită.

Acestea sunt prevăzute cu cele mai noi dotări în materie de calitate și siguranță. Mașinile sunt dotate cu sistem de climatizare, pentru a asigura o temperatură optimă și a evita expunerea defunctului la temperaturi ridicate.

Servicii

  1. consultanţă
  2. manipulare sicriu
  3. maşini autorizate
  4. transport persoane

Localizare pe hartă

Site / Social Media