Despre noi vezi date de contact

Transportul decedatului este unul din cele mai importante servicii funerare. Va putem oferi consultanta gratuita si va putem raspunde la orice intrebare, la orice ora din zi sau din noapte.

Transportul funerar se face in conditiile de pastrare si igiena prevazute de normele europene in vigoare, cu masini autorizate pentru transport funerar si dotate corespunzator standardelor Uniunii Europene. Oferim clientilor nostrii servicii de consultanta in ceea ce priveste repatriere pentru persoanele decedate.

Transportul funerar poate fi achizitionat ca serviciu separat sau puteti opta pentru unul din pachetele funerare complete ce include transportul gratuit.

Asiguram la costuri avantajoase transportul persoanei decedate la capela sau la cimitir. In acest sens, va punem la dispozitie 2 masini dintre care dumneavoastra o puteti alege pe cea mai potrivita.

Acestea sunt prevazute cu cele mai noi dotari in materie de calitate si siguranta. Masinile sunt dotate cu sistem de climatizare, pentru a asigura o temperature optima si a evita expunerea defunctului la temperaturi ridicate.

Servicii

  1. consultanţă
  2. manipulare sicriu
  3. maşini autorizate
  4. transport persoane

Localizare pe hartă

Site / Social Media