Stoleru Constantin

Colegii din Serviciul Management Resurse umane sunt alături de George Stoleru, în aceste clipe grele. Omul drag, căruia ii spunea tată, a plecat mult prea devreme, dintre noi. Dumnezeu să îl odihnească în pace! Sincere condoleanţe, întregii familii!

Regrete eterne!

jud. Iasi

  Constantin Apostol

Familia Olariu Floarea, Ioan și Ozana regretă profund
trecerea neașteptată in nefiintă a
cumnatului și unchiului lor -avid iubitor de știință și fizician al Institutului de Fizica Iași, lăsând in urmă o nemărginita durere si un gol imens. Suntem alături de familia îndurerată -Paraschiva, Bogdan și Radu si le transmitem sincere condoleanțe!

Drum lin printre stele!

jud. Iasi

  Constatin Apostol

Familia îndurerată anunță cu tristețe încetarea din viață a celui care a fost soț și tată

CONSTANTIN APOSTOL

Slujba de înmormântare va avea loc sâmbătă, 1 iunie 2024, la ora 15:30, la cimitirul privat Păcurari. Ne vei rămâne în suflete și amintire pentru totdeauna!

Drum lin printre stele!

jud. Iasi

  Mihail Barboi

Cu regret anuntam trecerea in nefiinta a celui ce a fost sot, tata, bunic, ing. Barboi Mihail. Inmormantarea va avea loc luni, 20 mai 2024, ora 12, la Cimitirul Eternitatea Iasi. Regrete eterne!

Odihnește-te în pace!

jud. Iasi

  Nita Maria

Familia Liliana si Tudor Chelaru regreta trecerea in neființă a Doamnei Profesor Univ. Dr. MARIA NITA si transmit sincere condoleanțe familiei , in aceste triste momente ale despărțirii! Dumnezeu sa o odihnească in pace !!

Odihnă veșnică!

jud. Iasi

  Nita Maria

Colectivul Disciplinei de Histologie , Facultatea de Medicina , UMF “Grigore T.Popa”Iasi, regretă dispariția Dnei Profesor universitar Dr. MARIA NITA si transmite Îmi sincere condoleanțe familiei indurerate !Pios Omagiu!!!
Dumnezeu sa o odihnească in lumina!!

Dumnezeu să o odihnească în pace!

jud. Iasi

  Popescu Mircea

Nu te vom uita niciodată!

jud. Iasi

  Leonard Ghita

Alexandrina si Ana _ Maria, nepoate, anuntam cu nespus regret trecerea in nefiinta a unchiului nostru, pictorul Leonard GHITA.
Condoleante familiei. Un gand pios pentru sufletul lui bun!

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

jud. Iasi

  Colusi Anton

Nu te vom uita niciodată!

jud. Iasi

  Claudia Tanase

A plecat un om, un suflet bun, o colega deosebita !
Dumnezeu sa o ierte si Sincere condoleanțe familiei !

Dumnezeu să o odihnească în pace!

jud. Iasi

  Claudia Tănase

Este dureroasă și copleșitoare vestea dispariției unui suflet cald și bun, a unei prietene adevarate. Sincere condoleanțe familiei prof.dr.Claudia Tănase!
Sunt copleșită de lacrimi și tristețe pentru plecarea din această viață a dragei mele Claudia, ce mi-a fost aproape de atâtea ori. Dumnezeu să o odihnească în lumina Sa cea sfântă!
Drum lin, Claudia!

Nu te vom uita niciodată!

jud. Iasi

  Iulian Hertanu

A trecut în neființă un remarcabil om de afaceri, IULIAN HERȚAN . În aceste clipe de tristețe ,ne unim în gânduri și rugăciuni pentru IULIAN HERȚAN . Pierderea sa este profund simțită , iar amintirea lui va rămâne vie în inimile celor care l-au cunoscit și apreciat.

Somn de veci binecuvântat!

jud. Iasi

  Iliuta

Am pierdut un prieten bun. Simbata dimineata s-a stins din viata Iliuta. Prea repede. Il vor regreta toti cei care l-au cunoscut. LS

Dumnezeu să îl ierte!

jud. Iasi

  Costea Budulan

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

jud. Iasi

  Bodea Mioara Cătălina

Cu adanca durere in suflete anuntam ca in data de 25 decembrie 2023 a incetat din viata draga noastra fiica, sora si matusa, Bodea Mioara Catalina.
Incepand cu astazi, 26.12, ora 16, va fi depusa la Capela Cimitirului Sfintii Petru si Pavel iar
Slujba de inmormantare va avea loc maine, 27.12, ora 15.30, in biserica Sfintii Petru si Pavel din strada Moara de Vant, Iasi, urmata de inmormantare in Cimitirul Sfintii Petru si Pavel.
Familia Bodea.

Nu te vom uita niciodată!

jud. Iasi

  Vasile Vasai

Familia VASAI - Elena, Agatha si Sorin anunta trecerea fulgeratoare in nefiinta a celui ce ne-a fost sot si tata, Vasile VASAI. Cei care l-au cunoscut si respectat isi pot lua un ultim ramas bun la Capela cimitirului "Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel" din Iasi. Slujba de inhumare va avea loc sambata, 02 decembrie 2023, la ora 12:00. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Odihnă veșnică!

jud. Iasi

  Mihaes Virgil

Mereu în amintirea noastră!

jud. Iasi

  Ungureanu Aneta și Dumitru

25 ani de durere in suflet
Dumnezeu sa te odihnească în pace Tata Dumitru
2 ani fara tine mama Aneta (Adela)
Odihnească-se în pace!

Etern omagiu de prețuire!

jud. Iasi

  Ioana Olănescu

Te vom iubi mereu!

jud. Iasi

  Liviu Butu

Dragului meu LIVIU BUTU, la un an de la dureroasa despărțire, cu dragoste nestinsă îi mărturisesc:
MI-E DOR...
MI-E DOR SĂ TE VĂD.
MI-E DOR SĂ-TI AUD PAȘII.
MI-E DOR SĂ-ȚI ASCULT MUZICA...
MI-E DOR!...
TE PORT MEREU ÎN GÂNDURILE MELE.
CU LACRIMI DE DOR, TE PLÂNG MEREU, MEREU...
FIE-TI DE-A PURURI ODIHNA ÎN PACE!
MARIANA

Veșnică amintire și pomenire!

jud. Iasi

  Inginer Stanciu Viorica

Prof. univ. Gabriela Georgescu, ing. Dumitrache Demetrius si inv. Dumitrache Teofilia anunta cu regret trecerea la cele vesnice a dragei lor, ing. Stanciu Viorica.
Dumnezeu sa o ierte si lumina vesnica! Regrete eterne!

Nu te vom uita niciodată!

Iasi, jud. Iasi

  Doctor Pandeli Constantin

Familia dr. Pandeli cu regret anunta trecerea in nefiinta a doctorului Pandeli Constantin. Este depus la capela cimitirului Eternitate. Inmormantarea are loc joi 15 iunie.

Odihnă veșnică!

Iasi, jud. Iasi

  Constantin Brehnescu

Dr. Magda Popa alaturi de colectivul Centrului Medical MEDFIZ regreta disparitia distinsului domn Constantin Brehnescu si transmit sincere condoleante familiei.
Pios Omagiu!

Dumnezeu să îl ierte!

Iasi, jud. Iasi

  Carmina Schaas

Colectivul Secția ATI IRO Iași, regretă profund trecerea în neființă a Doamnei Doctor Carmina Schaas și transmite sincere condoleanțe familiei! Dumnezeu să o odihnească în pace!

Dumnezeu să o odihnească în pace!

Iasi, jud. Iasi

  Neacșu Rodica

Secretariatul Facultății de Științe Economice din cadrul Universității "Vasile Alecsandri" din Bacău este alături de colega lor, în aceste momente de tristețe pricinuite de trecerea în eternitate, după o grea suferință, a celei care a fost
NEACȘU RODICA
Dumnezeu să o odihnească în pace!
Sincere condoleanțe familiei!

Odihnă veșnică!

jud. Iasi

  Felix Luigi Codreanu

Sunt alături de prietena mea, prof. Codreanu Viorica, în aceste momente dureroase , cand se desparte de soțul sau. A fost un soț și tata excepțional si un prieten deosebit.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

jud. Iasi

  Teodor Corban

Drum lin printre stele!

Iasi, jud. Iasi

  Finati Titi

Familia Petrică Corăbieru își exprimă adâncul regret față de trecerea în neființă a celui care a fost TITI FINATI . Dumnezeu sa il odihneasca in pace! Sincere condoleante familiei indurerate!

Sincere condoleanțe!

jud. Iasi

  Gheorghe Cazacu

Colectivul Departamentului de Polimeri Anorganici din cadrul Institutului de Chimie Macromoleculara "Petru Poni" din Iasi este alaturi de doamna Dr. MARIA CAZACU in aceste momente de adanca intristare pricinuita de pierderea sotului! Sincere condoleante! Dumnezeu sa il ierte!

Sincere condoleanțe!

jud. Iasi

  Mircea Mihai

Colectivul Departamentului de Polimeri Anorganici din Institutul de Chimie Macromoleculara Petru Poni Iași transmite Sincere Condoleanțe doamnei Dr. Marcela Mihai in aceste clipe de tristețe pricinuită de pierderea tatălui! Dumnezeu sa îl ierte!

Sincere condoleanțe!

jud. Iasi