Despre noi vezi date de contact

Timp de 24 de ani am învățat cum să fim alături de oameni și ce putem face pentru a le ușura zilele de dinaintea înmormântării. Ne dorim ca fiecare persoană să petreacă cât mai mult timp cu cel drag care a decedat și cât mai puțin cu detaliile organizatorice. De aceea, noi oferim tot ce este necesar acestui eveniment, începând de la întocmirea documentelor necesare, până la alegerea sicriului, aranjamentelor florale și a înmormântării propriu-zise. Iată cu ce te putem ajuta:

Întocmirea actelor: Nu trebuie să îți faci griji cu obținerea documentelor necesare. Noi avem grijă ca toate actele post-deces să fie gata în timp util.

Transportul funerar: Indiferent că dorești transport în România sau în străinătate, noi îți punem la dispoziție mașini frigorifice echipate la standarde europene, pentru a conduce persoana decedată pe ultimul drum în condiții optime.

Îmbălsămare: Avem grijă să redăm seninătatea pe chipul persoanei dragi prin procesul de îmbălsămare prin tanatopraxie. Personalul nostru este specializat în acest tip de procedură, precum și în cosmetizarea corpului.

Servicii ceremoniale: Ne asigurăm că în toate zilele evenimentului nu îți lipsește nimic: sicriu, aranjamente florale, sală de priveghi, depozitare frigorifică și orice alte detalii pentru o bună desfășurare a ceremoniei de înmormântare.

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. acte înhumare
 3. aranjamente florale
 4. capac frigorific
 5. capelă mortuară
 6. constatare deces
 7. consultanţă
 8. coş biserică
 9. cosmetică mortuară
 10. depunere la capelă
 11. îmbălsămare
 12. închiriere catafalc
 13. livrare cruce
 14. livrare sicriu
 15. manipulare sicriu
 16. parastas
 17. toaletare
 18. transport funerar