Agenția Funerară Stele Eterne

Despre noi vezi date de contact

În baza talonului de pensie, beneficiați GRATUIT de o înmormântare completă, iar în funcție de sicriul, serviciile funerare sau pachetul funerar ales, veți primi PE LOC (la semnarea contractului de prestari servicii funerare cu societatea noastra) diferența de bani dintre costul serviciilor funerare alese de către dumneavoastră și valoarea ajutorului de înmormântare oferit de Casa de Pensii.

În conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate, Agenția de Servicii Funerare STELE ETERNE se ocupă pana în cel mai mic detaliu de întregul proces de înmormântare.

Parte a serviciilor funerare complete pe care le asigurăm clienților noștri, agenția noastră vă stă la dispoziție pentru transport funerar cu mijloace corespunzătoare, ce diferă în funcție de tipul transportului.

Firma noastră vă pune la dispoziție o gamă variată de sicrie. Puteți comanda modelul de sicriu dorit separat, sau puteți alege unul dintre pachetele funerare gândite special pentru a satisface cererea dvs economisind timp și bani...

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. acte înhumare
 3. aranjamente florale
 4. capac frigorific
 5. constatare deces
 6. consultanţă
 7. coş biserică
 8. cosmetică mortuară
 9. depunere la capelă
 10. îmbălsămare
 11. livrare cruce
 12. livrare sicriu
 13. manipulare sicriu
 14. parastas
 15. toaletare
 16. transport funerar

Localizare pe hartă