Servicii Funerare Vasile Alexandru

Despre noi vezi date de contact

Casa funerară Vasile Alexandru vă oferă cu înțelegere și respect servicii funerare complete pentru ca, în acea perioadă plină de durere, să vă lipsiți de acea parte legată de problemele practice și de birocrație care din păcate apar. Preluăm toate aceste sarcini, efectiv întreaga operațiune de organizare a procesului de înhumare sau incinerare. Experiența de 4 ani în domeniul serviciilor funerare se reflectă în calitatea de top a serviciilor oferite de firma noastră.

Dispunem de pachete economice pentru pensionari, pachetul domiciliu/azil/spital, pachetul mediu și pachetul spital, rămânând la aprecierea dumneavoastră să alegeți pachetul ce vi se pare a fi cel mai potrivit. Casa funerară Vasile Alexandru vă așteaptă să consultați oferta noastră și să optați pentru ceea ce considerați că se încadrează atât în bugetul, cât și în criteriile dumneavoastră de selecție. Chiar dacă suntem o firmă de pompe funebre din Ilfov nu venim doar în ajutorul celor aflați în zona noastră. Oferim serviciile noastre nu doar celor ce locuiesc în sectoarele Bucureștiului, Giurgiu, Ghimpați, Mihăilești ci ne punem și la dispoziția celor care au rude plecate în afara țării și din păcate au trecut în neființă. Ne vom ocupa și de aranjamente florale care vor fi personalizate. Dumneavoastră veți alege forma, care sunt florile din care doriți să realizăm aranjamentele, precum și cum să arate aranjamentul pentru capac.

 • Transporturi funerare autorizate în toată țara
 • Depunere capelă oriunde în țară
 • Pachete pomană
 • Prosoape
 • Batiste

Vă putem îndruma și supraveghea în toate etapele. Alegeți serviciile funerare pe care le doriți și noi avem grijă de restul! 

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. acte înhumare
 3. aranjamente florale
 4. capac frigorific
 5. constatare deces
 6. consultanţă
 7. cosmetică mortuară
 8. depunere la capelă
 9. îmbălsămare
 10. închiriere catafalc
 11. livrare cruce
 12. livrare sicriu
 13. manipulare sicriu
 14. toaletare
 15. transport funerar

Date de contact

Site / Social Media