Serplast Producător Coroane Artificiale

Despre noi vezi date de contact

Avem peste 45 de ani experiență în domeniu. Firma noastră Serplast și-a început activitatea în anul 1994 în Oradea. Suntem o companie familială de succes și ne aflăm pe piață de mai mult de 25 de ani. Ne-am construit sediul firmei într-o zonă fermecată, pe malul Crişului Repede unde ne desfășurăm activitatea și în prezent. Avem peste 60 de angajați mereu preocupați de dezvoltarea afacerii noastre, ei desfășurându-și activitatea de producție pentru peste 1500 de clienți atât în țară cât și în străinătate.

Profilul firmei noastre este:

  •   Producția coroanelor funerare din brad artificial, pin artificial şi plastic
  •   Producția și comercializarea florii de mătase, saten și cele tradiționale
  •   Producția pomilor de iarna, brazi artificiali şi a ghirlandelor de decor
  •   Comercializarea candelei și a rezervei de candelă.

Coroanele sunt un simbol al veșniciei, al memoriei veșnice din cele mai vechi timpuri. Coroanele de înmormântare, aranjamentele florale sunt aduse ca omagiu răposatului ce implică respectul și datoria față de înaintași, chiar și după moarte. Noi producem coroane artificiale de cea mai bună calitate din lume , la preț de producător.

Fiind producător unic brevetat, putem executa la comenzi mai mari (peste 1000 lei) și alte modele, forme și dimensiuni din brad artificial, pin artificial și aranjamente. Trebuie doar să comunicați exact ideea dumneavoastră.

Coroanele din brad şi pin artificial sunt făcute din cadre din plastic sau din cadre de sârmă zincată care este rezistent la coroziune, și făcut cu materiale special care imită forma, culoarea și strălucirea naturală a bradului.

În magazinul firmei la prețuri foarte convenabile oferim accesorii pentru florării și pompe funebre, buchete de flori de mătase, panglici, hârtii de împachetat, lumânări de botez, articole de cadou speciale, etc.

Agenții firmei distribuie marfă în toată țara conform comenzilor primite online și telefonic.

 

Servicii

  1. comenzi online
  2. flori artificiale
  3. jerbe funerare

Localizare pe hartă

Date de contact

Site / Social Media