Despre noi vezi date de contact

Restaurantul Papion se ocupă de organizări de parastase / pomeni în București și jud. Ilfov. Cu o experiență de ani de zile în organizarea evenimentelor din viața dvs., dorim să fim alături și în momentele dificile din viața clienților noștri, punând la dispoziție un meniu variat de post, dulce sau de pește.

Suntem printre puținele firme de organizări evenimente în București, care vă pune la dispoziție servicii complete de catering, cât și servire în regim a la carte a diverse tipuri de mâncăruri și băuturi specifice tradițiilor românești pentru organizarea parastaselor/pomenilor. De asemenea, vă putem oferi consultanță culinară gratuită pentru parastas / pomană, respectiv alegerea preparatelor conform ritualului crestinesc si a-i pomeni cum se cuvine pe cei dragi.

Mâncarea noastră pentru parastase - pomeni poate fi servită în restaurantul nostru sau cu livrarea acasă catering - (Bucuresti, Ilfov).

Avem în lista noastră de meniuri pentru organizarea de parastas / pomană, atât meniuri de dulce, cât și meniuri de post sau de pește.

Servicii

  1. catering
  2. mese de pomenire
  3. parastase
  4. pomeni

Localizare pe hartă

Site / Social Media