Despre noi vezi date de contact

Restaurantul Bulevard vă pune la dispoziţie meniuri speciale pentru organizarea de parastase. De asemenea, împreună cu echipa noastră vă puteţi personaliza la cerere propriul meniu.

Parastasele sunt evenimente sobre, uneori pline de tristeţe şi de amintiri iar participarea la un asemenea eveniment este de cele mai multe ori un lucru dificil pentru familie şi prieteni. Dar, într-un final organizarea unui parastas presupune şansa familiei şi a invitaţilor să se reunească pentru a-şi aminti de persoana trecută în nefiinţă, pentru a discuta şi petrecete timp cu cei apropiaţi.

Servicii de parastase la restaurant Bulevard

Restaurantul Bulevard din sectorul 6, situat lângă cimitirul Ghencea din Bucureşti, organizează parastase şi mese festive, oferind clienţilor săi un spaţiu de până la 250 de locuri. Mai mult decât atât, vă punem la dispoziţie şi meniuri avantajoase pentru parastasul dvs. împreună cu aranjamentele necesare. Ţinem cont de importanţa evenimentului dvs. şi punem accent pe oferirea unei organizări profesioniste pentru parastasul dvs. punându-vă la dispoziţie şi indeplinind toate cerinţele şi necesităţile de care aveţi nevoie, începând cu mâncare, de dulce sau de post, de atmosferă şi până la diferite aranjamente.

Contacţi-ne pentru oganizare de parastase

Suntem pozitionaţi convenabil, în sectorul 6 aproape de Cimitirul Ghencea, vizavi de stadionul Steaua iar împreună cu dvs. vă putem oferi servicii profesioniste, adecvate şi memorabile de organizare parastase. Ne puteţi contacta la telefon să ne comunicaţi data evenimetului, împreună putem stabili un meniu preferenţial adiacent de cele prezentate de noi dacă se doreşte, lista de invitaţi, aranjamentele florale sau de altă natură, preţul meniului, cât şi alte detalii de ordin oganizatoric.

Servicii

  1. mese de pomenire
  2. parastase
  3. pomeni