Despre noi vezi date de contact

În momente de cumpănă, profesionalismul este cel care face diferența! Deși nu putem alina suferința pierderii unei persoane dragi, ne dedicăm activitatea pentru a transforma acest ultim drum al persoanei decedate într-unul sigur, lipsit de incidente!

În fiecare an asistăm peste 100 de familii care se confruntă cu problema unui deces în străinătate. Prin serviciile oferite, eficientizăm procesul de repatriere a decedatului, deoarece realizăm transportul pe căi terestre în peste 90% dintre situații.

Procesul de repatriere a decedaților se realizează cu mașini funerare omologate în acest scop. Echipa noastră se ocupă îndeaproape ca întreg procesul să se desfășoare în condiții optime, asigurând inclusiv servicii de întocmire, traducere și legalizare a documentelor necesare în contextul dat.

Nu este deloc usor să scriem aici în câteva rânduri particularitățile fiecărui serviciu de repatriere decedați din fiecare țară. Deși modalitățile și legislația europeană în domeniu sunt asemănătoare cam peste tot, acestea au moduri diverse de aplicare în funcție de administrația locală pe raza căruia a avut loc decesul.

Alte servicii oferite:

  • întocmirea documentelor de repatriere
  • îmbălsămare
  • traducere și legalizare documente și acte

Ne ocupăm de consiliere și asigurăm serviciu de asistență disponibil la orice oră!

Servicii

  1. constatare deces
  2. consultanţă
  3. întocmire acte
  4. maşini autorizate
  5. sicriu repatriere

Date de contact

Site / Social Media