Despre noi vezi date de contact

Un serviciu funerar nu este tocmai ceea ce vreunul dintre noi ne-am putea dori. Însă, în orice moment al vieţii noastre, este posibil să avem parte de el.

Durerea familiilor, rudelor şi prietenilor noştri nu are niciun echivalent. Tristeţea lor nu poate fi compensată de nimic. Decât într-o mică măsură prin decenţă, sobrietate şi eleganţă.

Este exact ceea ce noi vă putem oferi, pentru ca cel mai misterios şi nefericit moment al vieţii să fie trecut memorabil şi demn.

Din păcate, este tot ceea ce noi putem face!

Se spune că povestea vieții poate să nu se termine niciodată, că prin ceilalți și prin ceea ce am construit de-a lungul vieții, ne clădim alte și alte lumi. De aceea, trecerea în neființă este o dovadă a respectului continuu pentru cei care nu ne mai sunt fizic alături, dar pentru care continuăm să ne rugăm și pe care îi păstrăm în amintiri. Frumoși, demni și mereu aproape sufletului nostru.

La Rem Funerare, aceasta este misiunea noastră, de a sprijini în clipele cele mai grele familia greu încercată, de a oferi timp pentru rugăciune, rememorare și respect, în timp ce colegii noștri se ocupă cu maxim profesionalism de toate aspectele de ordin credincios și administrativ pe care le impune ritualul funerar.

Cele peste 500 de înmormântări au validat încrederea și experiența acumulată în gestionarea celor mai sensibile momente din viața unei familii, reușind, în prezent, să oferim o gamă completă de servicii funerare (toaletarea defunctului, alegerea pachetelor optime de servicii și de produse, transport funerar, repatrieri, sală proprie de mese de pomenire).

Răspundem pios și cu deschidere totală fiecăruia dintre dumneavoastră.

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. acte incinerare
 3. acte înhumare
 4. aranjamente florale
 5. capac frigorific
 6. constatare deces
 7. consultanţă
 8. coş biserică
 9. cosmetică mortuară
 10. depunere la capelă
 11. îmbălsămare
 12. livrare cruce
 13. livrare sicriu
 14. loc de veci
 15. manipulare sicriu
 16. parastas
 17. toaletare
 18. transport funerar

Localizare pe hartă