Despre noi vezi date de contact

Premium Funerare are experiență în producția meticuloasă a sicrielor, unde fiecare piesă reflectă o abordare atentă și o măiestrie desăvârșită. Echipa noastră experimentată îmbină arta și funcționalitatea pentru a crea sicrie de înaltă calitate, adaptate cerințelor individuale și sensibilității clientului. Fiecare detaliu este tratat cu respect și onoare, de la alegerea materialelor fine până la finisarea impecabilă, pentru a oferi familiei dumneavoastră un omagiu autentic și demn în momentele de pierdere.

Echipa Premium Funerare vă asistă cu empatie și respect, oferindu-vă ghidare în alegerea sicriului potrivit și furnizând servicii complete de organizare a ceremoniilor funerare.

Vă putem oferi o gamă variată de opțiuni pentru a satisface diverse preferințe și nevoi de la sicrie standard, economice și până la sicrie personalizate sau de lux. Totodată, la noi veți găsi sicrie din diferite tipuri de lemn și de nuanțe diverse precum nuc, stejar, mahon, pin etc.

Vă stăm la dispoziție în orice moment atunci când aveți nevoie să alegeți un sicriu, pentru a selecta tipul de lemn și finisajul care corespund cel mai bine dorințelor dumneavoastră.

Servicii

  1. accesorii funerare
  2. capac frigorific
  3. cruce lemn inscripţionată
  4. lenjerie sicriu
  5. orarul mare
  6. orarul mic
  7. pânză de faţă
  8. pernă

Localizare pe hartă